valla haberım yoktu inan buyuk gecmiş olsun kardeşim...
Printable View
valla haberım yoktu inan buyuk gecmiş olsun kardeşim...
allah hepinizden razı olsun....
allah acil sifalar versin, cok gecmis olsun...
Allah şifa versin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Allah şifalar versin kardeşim daha çok çafur çufur çatırdatacaksın ortalığı umarım Allah dualarımızı duyar önce şifa sonra haltech konusunda :)
çok çok geçmiş olsun ,acil şifalar
allah acil şifalar versin bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
allah hepnizinden razı olsun hayata olan baglımım inancımı hic kaybtmedim kemoterapı aldıgım hafta bile dısarı cıktım gezdim eglendim suborusuyla ugrastım sasmaza gittim. belki tanıdgı yakını hasta olan vardır herkes aynı seyi soyler ama bu hastalık en buyuk sey moral.....
Allah acil sifalar versin,insallah en kisa zamanda iyilesip sagligina kavusursun...
Gecmis olsun acil sifalar diliyorum bu sefer gecer ins
Geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun.
Allah suborusunuda korusun o zaman bu karlı havalarda ne diyelim :) şaka bir yana insanın en sıkkın en çok morale ihtiyacı olduğu anlarda kıçı kırık bir araba öyle çok şeyin önüne geçiyor ki bu birçoğumuz için geçerlidir şahsen ben en küskün anımda çıkıp 20 dkk 30 dkk sıktığımda rahatlıyorum hepsinden ziyade bak burda bir sürü kardeşin var hepimizin duaları seninle kardeşim herşeyi atlatıcaksın Allah'ın izniyle
lisede sınıf arkadaşımı bu hastalık yüzünden kaybetmiştim..
allah yüzünüze gülmüş hayatın tadını çıkarın :)
Allah acil sifalar versin, cok gecmis olsun...
allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle.
Geçmiş olsun, en kısa zamanda tamamen sağlığınıza kavuşursunuz inşallah..
Cem kardeşim büyük geçmiş olsun, hadi gel halltech'ler bizi bekler :D
Allah şifa versin.Hastanede yatmanın nasıl bişey olduğunu bilirim bende uzun zaman yattım ama ozamanlar böyle internete girme olanağım da yoktu:) En azından o bakımdan şanslısın.
Allah sevdiği kuluna dert verir denermiş.
çok geçmiş olsun tez zamanda hayatına kaldığın yerden devam edersin, otomobiller benim için de büyük bir terapi ama bizim sıkıntımız kafadan :D tekrardan geçmiş olsun