Hadi inşallah en kısa sürede atlatıcaksın bunu da :)
Printable View
Hadi inşallah en kısa sürede atlatıcaksın bunu da :)
Hadi geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun :)
Allah acil şifalar versin yar ve yardımcınız olsun inşallah en iyi şekilde tedaviniz bitecektir inancımız bu yönde :) tel numaranızı bilseydim ilk arayanlardan olurdum... 2 hafta süre koskoca hayatta baktığınızda hiçte uzun değil çıkıp gazladığınız zaman herşey unutulur gider maralinizi asla redlinedan aşağı düşürmemenizi temenni ediyorum konuyu sık sık takip edicem :)
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun herşey yolunda gider umarım gelişmeleri burdan bildirirsen seviniriz allah şifalar versin dertsiz sağlıklı günler diliyorum
Allah acil sifalar versin
çok geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin ...
Doktorlara söyle hızlandırılmış tur yapsınlar ee gc8 beklemez karda kışta yalnız:) Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, herkes sen gibi olur inş. hastalığında.
Senin adina cok ama cok sevindim cem,ins.bundan sonra daha saglikli bi yasam surersin.
Allah acil şifa versin çokk geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun biran once suby e kavuş inşallah :)
hayırlı sıfalar we bıran once ıyılesmenız dılegı ıle gecmıs olsun...
Büyük geçmiş olsun. :)
Geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda eski sağlına kavuşursun.
büyük geçmiş olsun, sanırım ankaradasın, çok fazla hematolog tanıdığım mevcut yürüttüğüm çalışmalar sebebi ile, bişeye ihtiyacın olursa söyle lütfen..allah acil şifalar versin..
allah acil şifalar versin en kısa zamanda tamamen düzelirsiniz inşallah
allah şifalar versin çok sevindirici bir haber.inş bu son olur.kurtulursun.