Cevabım belli![]()
Annemin inadı üzerine aldığımız ix35 yüzünden hyundai ye eşşek arabası muamlesi yapmaktan vazgeçtimyeni nesil orta üst sınıf araçları gerçekten kaliteli görünüyor yürüyor vs...
Hyundai Kesinlikle..
Bu zamana kadar hep hyundai'e bilip bilmeden b.k attım. Ama Sıfır hyundai i30 almaya karar verip suan keyifle kullandıkca kendimden utandım.. 80 Milyara kadar alınacak Sıfır KM En Donanımlı, En Sportif araç İ30 Bence..
Konu hortlamış.. şu an için jaguar s-type larda tam bir fiyat performans aracı..
3.0 v6 duratech ford motor 5 ileri fordun mustanglere koyduğu şanzıman var araçda.. yürüyen thunderbird ile lincon ls ile ortak.. tasarım iç donanım tamamen jaguar.. marka prestiji ve uygun fiyat orantısında kesinlikle tercih ediline bilinir.. bilhassa yaşından ötürü vergisi de çok düşdü.. tek eksisi iç trim aksam parçaları ve kaporta parçaları çok pahalı.. onun dışında yürüyen motor ford hepsi çok ucuza bulunuyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Geçen oto pazarında, 38 binde 2013 dizel mito ile, 26 binde 2014 benzinli boşun oğlu hyundai i20 1.4 jump modeli arasında 5.000 fiyat farkı görünce alfaya büyük haksızlık yapıldığını farkettim. i20'ye 10 kişi gelip baktıysa alfaya 1 kişi baktı![]()
men dakka dukka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)