Arel tam aradıgın okul :)
Printable View
Arel tam aradıgın okul :)
arel uni direk gitmeden bitiren biliyorum :D
4. sınıftaysan , okulu değiştiremiyorsun diye biliyorum
Ben 3. sınıfta okul değiştirdim sanki o zaman 3 ten ders almama gibi birşey değilde dönem olarak 6. dönemi geçmemiş olmamı öyle birşey vardı. Onları iyice bir sor o konuda tam bilgim yok ama eğer öyle bir durumun varsa zaten ne olursa olsun istersen okula ek bina yaptır malesef geçemezsin. Anca bir ihtimal önceki okulun yeditepeydi sanırım transkriptinden o fazla gözüken dersleri sildirmen olur eğer öğrenci işleri yardımcı olabiliyorsa.
Umarım istediğin sonuca ulaşırsın aynı şeyleri yaşadım biliyorum çok zordur, hayırlısı olsun.
Yazık valla ülkenin eğitim veren kurumlarının haline bak :)
vakıf üni fln yalan olmuş:) Tr de bi kaç ünüversiteden başkası yalan demek ki
Umarım sende bulursun kafana göre biyer mezun olursun...
aydın Türkiye'nin en çok tercih edilen özel ünisiymiş sebebi belli oldu:d
Okan ın yakınından bile geçmeyin 2.sınıfta kaldım ortalamadan diğer dene ortalama kalktı.ders açarlar ilan etmezler sonrada gün geçti diyen bi okuldur orası.Bazı arkadaşlar devamsızlıktan kalamazsın diyorlar %55 devam ile bu sene kaldım daha 1 saatle bi ayağına kapanmadığım kaldı ama bıraktılar.En son tercih edeceğin okul okan olsun.Mimarlık bölümü bilmiyorum zormudur kolaymıdır ama okan kesinlikle yanlış seçim...%25 burs veriyo diye herkesi topladılar okula şimdi ne yapcaklarını şaşırdılar.he bu arada 5. senemi okuyorum kurtköyde
göztepe köprüsüne gelmeden devlet malzeme ofisinin bi binasını üniversite yapmışlar adını hatırlamıyorum dersane bile değil devlet malzeme ofisi düşün durumunu :D
birde bulgurlunun oralarda var bi üniversite böyle ara sokaklarda olanlar işini görür:)
Valla cogu boyle maalesef.Ama gelsinler sabanciya bilkente her hafta proje her hafta odev adamin ... kan aliyolar insanliktan cikiyorsun.Bazen donemde 10 kere olan laboratuarin 1 tanesine gelmezsen dersi direk f liyorsun,her hafta verilen odevleri tam yaparsan % 0 aliyorsun.Her yapmadigin odev icin -%1 yil sonu notundan dusuyor,hic odev yapmazsan dersi %90 uzerinden aliyorsun :)) Kisacasi bogazicil itulu arkadaslarimizda cok yogun evet ama ozel unide imkanlar cok olunca is yukude inanilmaz derecede artabiliyor.Hee yukarida arkadasin dedigi gibi sinavdan 1 gun once bak gec yil boyunca gez tarzi tonlarca uni var..
Haliç üni. tam aradığın üni :)
Okana kesin gitmeyin demişsinizde ben gittim nerdeyse ne kadar dandik okul varsa direk gidip görüştüm.Okan kadar ılımlı yaklaşıp gel kardeşim oku bizde diyen olmadı.Ayrıca kampus güzel ve okuyan kimle konustuysam inanılmaz rahat 7tepeyle alakası yok sadece okula gel gecersin bitirirsin dediler.Ben yaz okulundan itibaren okandayım inşallah.Okana zor diyenı 7tepeye bekliyorum gelsinler zor okul görsünler diyorum.2004 girişliyim yeditepeye hala 3. sınıftayım 2-3 ders aldım 3 ten öle hesap edin.Bilerek bırakıyolar mımarlıkta bırakıcam yığılma var üst sınıfta diye suratıma söledi bölüm başkanı daha başka söze gerek yok sanırım.
halletin mi?not ortalamanı soyleyebilirmisin acaba?
ben yeditepe sistem mühendisliğinde okudum, okurken herkes nolcak yeaa diye bakıyordu bölüme aynı eş zamanlı itü endüstri, yıldız endüstri okuyan arkadaşlarım vardı. desleri türkçe görüyorlardı sınavlar ve dersler bizimkilerle alakasızdı.
yani yeditepe gereksiz derecede kastırıyor, aşırı uğraştırıyor sadece kıllığına yapılan işlerin haddi hesabı yok.
aradığınız gibi bir üni. varsa ileride okuyacaklara tavsiyede bulunabilirim. okulunuz çok ileri düzeyde bi okul olmadıktan sonra işe girme safhasında sizi ne kadar kastırırlarsa kastırsınlar bir işe yaramıyor.
beyler aydnda olaylar harbı degsmis orayı artk onermyorum kasmaya fena baslamışlar