26 tane kasko sırketı var hıc bırı 10 yasındakı arabalara kasko yapmıyorlar bende ugrastım cok sacede Koç Allianz yapıyor oda 96 model ıcın 3400 fıyat verıyor.ındırıme gelınce dıyolarkı eger 400 mılyona kadar olan hasarınızı kendınız karsılarsanız %40 ındırım yaparız 2400 gelıyor.oda bın turlu zahmetle,
sigortacı bi abime sordum verdiği cevap.
ben Yapı Kredi sigorta ile çalışıyorum.
93-94 model arabaya tabi kasko yapabiliriz. net fiyat için plakayı da bilmem gerek ama tahmini 94 model için 1.150 ytl civarı normal kasko, 880 ytl civarı da eko kasko fiyatı söyleyebilirim. eko kasko 200 ytl muafiyetlidir. her bir hasarı 200 ytl eksik öder.
aracın değeri sistemde 10.000 ytl görünüyo bu arada.
dedi.
2000 A3 8L
bu gün gazetede okudum biliyosun istanbulda kundaklama olayları arttı terör ibaresini kaskonuzdan indirim için cıkarttıysanız yada yoksa eklemekte fayda var.
eski model araçlara olmuyo die bişi yok bazı sigorta şirketleri yapıyo örnek bizde ergoisviçre acentasıda var ordan 93 200sxe fiyat çıkartmıştım ben sistem kabul ediyodu kasko bedeli 14 gibi bir rakam çıkıyodu ve 1600 felanda fiyat istiyodu ama yapmak isteyen yapar yani![]()
peki şöyle bi anlaşma yapılabilinir mi?; hasar için max 10bin ytl, sel deprem terör ve vb için araç değeri kadar 93 200sx için bir poliçe bedeli ne kadar, tabi böyle bişey yapılıyorsa?
Sakin güç...
Tabiqi Dediğin MuhafiyetLer Uygulanaßilir..
Full ßir kaskodanda a$$ağı dü$üLür fiyatlar ßöylece..
Ama Yarım ßir Kasko Yaptırmak Ne Kadar Mantığa Sığar O dü$ündürücü Açıkcası..
ve En Önemlisi Kasko YaptırmakLa i$ ßitmez ;
Kasko ASIL HASAR'da Ortaya Çıkar
Ne kdr Nasıl İlgilendiği Neler Yapaßildiği ne kdr Sürede Paranı Verdiği vs vs
Uyduruk ve i$ ßilmeyen ßir Acente İle ßa$ın ßayağı Ağrıyaßilir ßu Açıdan..
Ama Dediğim Ghibi Acentenin ProgramıNa ßilgiler Girilir Ve Gerekli Fiyat Ortaya Çıkaßilir..
Kaba Taslak ßir Rakam Olmaz Kafadan..
Ama ßenim ßöyle ßir Lüksüm Olsaydı Sana Ne kdr Çıkacağını Söyleßilirdim;
Ama Malesef ki Yok..
hasar için 10.000 ytl dersen ve aracın bir terör olayında yanar kül olursa 10.000 üstünden para alırsın çünki oda sonuçta bir hasar yani 10.000 ytl üstünden yaptırırsan bütün olaylar o paranın üstünden değerlendirilir tabi kasko bedelini düşürürsen fiyat olarak düşük çıkıcaktır normal olarak ilgilenirsen bana özelden msj çekebilirsn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)