Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55072041
Bende demin gsı'lara baktım abi.. Bu hoşuma gitti bi incele istersen
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55072041
Bende demin gsı'lara baktım abi.. Bu hoşuma gitti bi incele istersen
Honda CBR 600 RR 2006 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 13.800 TL - 70152159
Honda CBR 600 RR 2007 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 14.000 TL - 68465823
ikiside olabilir hacı
movistar iyi alet aklında bulunsun![]()
babaya reddedemeyeceği bi teklifte bulunuruzarabanın kafasını kesip yatagına koyarız
http://youtu.be/MsJYi3Cbwe4
ilanda baktıgınız aracın motoru degişmedi crx hiç olmadı 2 seneden beri bu gsi biniyor arkadaşım kasa olarak cok temiz motor olarak güzel bi aractır orjinale sadık kalarak c20xe c20let olmuştur blok degişimide söz konusu deildir arac için akılınıza herhangi bişey takılmasın cogu gsi ci biliyor aracın nasıl oldugunu ...
Sen gözünün tuttuğu aracı koy yardımcı oluruz biz sana 20 V plakalı olan kırmızı düzgün bişiye benziyor 94 Üstü GSİ alma pişman olursun Alıcaksan 94 modelini al Parça konusundada sıkıntı yapma yardımcı olurum ben sana.
MGN TypeR.
bende ecotec sahibi olarak sfi al derim sana parca sıkıntısı şöle var tampon vs gibi sıkıntı var lip mesale biraz zor bulunuyor yüklerim diyosan da sfi al derim motor pracası olarak pek sıkıntı yok...
bende gsı var kendı aracım ıcın konusuyorum stock durumda ve stock durumdakı sfı bana yarım boydan fazla arayı acamıyor))
94 GSI' uzun yolda oldukça ekonomik bendede vardı hatta eskiden draglarda dereceleri olan bir araçtı çok şaşırmıştım,şehiriçide normal kullanımda aşırı bir tüketimi yoktu hatırladığım kadarıyla.Parça sıkıntısı pek yok,herşeyi var aracın. Ama tampon v.s biraz zor bulunuyor ve pahalı olanlarda,birde orj. lastik ölçüsünü belki araman gerekebilir(205-50-15) Kronik sorun olarak bir tek hararet sorununu hatırlıyorum ben yüksek derecede çalışıyor makina sıcak havalarda biraz sıkıntı yaratıyordu, Onuda büyük bir fanla çözersin. Donanımı yaşına göre inanılmaz iyidir sunroof,elektrikli camlar,yol bilgisayarı,klima v.s v.s Hayırlısı olsun inşallah düzgün bir araç bulursun ama iyice araştır hemen ilk gördüğüne hayran olup alma
+Fazla yüklenmeyeceksen model yeniliği ve biraz daha donanım avantajı olan ecotech'lerdende bakabilirsin bence,temiz araç bulursan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71447880/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
95 model sfi bir aracım vardı 2000-2005 arası kullandım hiç sorun yaşamadım desem yeridir yakıtıda çok az yakıyordu. ayrıca donanımı çok iyi ısıtmalı ayna bile vardı95 ve sonrası çift airbag'li, body kit olan modelleri çok yakışıklı duruyor. ancak satarken biraz zorlanabilirsin ecotech olanlar için bir yorum yapamayacağım hiç kullanmadım.
imza yok paraf atim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)