Benimde var, uzun bir süre iplemedim sizler gibi düşünerek sonra sadece bankamataik kredi kartı değil birşey değil 78 tl hesap işletim kestiklerinde hesap özeti almak istediğimi söyledim bankadan. Normalde internette onlar gözükmüyordu herşey çıktı neler neler var. Bir ay sigorta yapmışlar 2 gün sonra iptal etmişler bisürü farklı farklı şey hedef tutturma davası herhalde. Ve bu fon alıyor sonra bozuyor ya , para mesela 1000 lira var 850 sini fon yaptı gidip pat diye bankamatikten 1000 çekiyordum ben. Hep oralardan kesintiler olmuş 0.12 yok 0.045 vs. ufak ufak giydiriyorlar gene ama tabi bir yandan kazandırıyorda. Yani bu işin mantıgı şayet vadesizde para öyle duruyorsa işlediğinden güzel ama ben mesela yaptıgım iş gereği her gün farklı hesaplardan havale ve eft alıyordum süreklide buldugum bankamatıkten para cekıyordum. O yüzden hesaba girdi çıktıdanmıdır nedir hep kesintiler olmuş. Öyle büyük kesintiler değil ama sonuçta alıyorlar herkesten böyle alsalar kar kardır. Sonra 2011 de bilmem kaç milyar dolar kar yaptık...................................... Çok doluyum garantiye.