User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Garanti bankası elma hesabı?

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde var, uzun bir süre iplemedim sizler gibi düşünerek sonra sadece bankamataik kredi kartı değil birşey değil 78 tl hesap işletim kestiklerinde hesap özeti almak istediğimi söyledim bankadan. Normalde internette onlar gözükmüyordu herşey çıktı neler neler var. Bir ay sigorta yapmışlar 2 gün sonra iptal etmişler bisürü farklı farklı şey hedef tutturma davası herhalde. Ve bu fon alıyor sonra bozuyor ya , para mesela 1000 lira var 850 sini fon yaptı gidip pat diye bankamatikten 1000 çekiyordum ben. Hep oralardan kesintiler olmuş 0.12 yok 0.045 vs. ufak ufak giydiriyorlar gene ama tabi bir yandan kazandırıyorda. Yani bu işin mantıgı şayet vadesizde para öyle duruyorsa işlediğinden güzel ama ben mesela yaptıgım iş gereği her gün farklı hesaplardan havale ve eft alıyordum süreklide buldugum bankamatıkten para cekıyordum. O yüzden hesaba girdi çıktıdanmıdır nedir hep kesintiler olmuş. Öyle büyük kesintiler değil ama sonuçta alıyorlar herkesten böyle alsalar kar kardır. Sonra 2011 de bilmem kaç milyar dolar kar yaptık...................................... Çok doluyum garantiye.

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garatıyı oldum olası sevmıyorum hıc bır kartınıda kullandam ztn faiz karsıyım ama.. En ıyısı İng bak turuncu hesap babam onu kullanıyor..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elma hesap bakiyesini internet şubesinden arttırdım 10 bin yaptım o kadara param olmadıgına göre elma hesabına geçemiyor hesabımdaki paralar ve şerefsizler kuruş kuruş alındı satıldı ıvır zıvır kesiyorlardı o elme hesabı aktifken yada diğer yol bankaya dilekçe verip tamemen iptal edebiliyorsunuz ama en garantisi dedigim gibi limit koymak yoksa bazen yüklü miktar para olunca sormadan aktif ediyorlar
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elma hesabında evet sana kar getiriyor ama 1 kurus 2 kurus hesapta baya yüklü bi mebla olmadığı sürece.bence gereksiz bende en müsait bi anda garantiye gidip kapatmayı bekliyorum.bu ing bank nedir turuncu hesap falan hoşgeldin faizi %11 diyor.ben paramı yatırdım bana %11 faiz verdiler.ben paramı istediğim zaman cekebilcekmiyim?herhangi bir para kesme durumu oluyormu.bu konu altında bilenler onada cevap verirlerse süper olur

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti bankasının 6 ayda bir 35 TL kesmesi Elma fonunu kullandığım için mi
    Kullandığım derken bir şeye yaramıyor ya neyse
    Bana getirisi yok çünkü elmanın
    Eski usul karadüzen para alıp çekmek istiyorum salçasız şekilde hemde 35 Tl kesilmeden

Bu ELMA fonunu kesin iptal etmek istersek nasıl bir yol izliyoruz ?
    Ayrıca 6 ayda bir 35 TL kesilmesini nasıl engelleyebilirim ?

Saygılar
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engelliyemessin, malesef hesap işletim diyip kaktırıyorlar. Bankada yanımda kadının biri aynı sekılde telde kavga etti ona bonus yüklediler ama mesela benım bonus kartıma garantı aynısını yapmıstı ancak vadesız hesaba hıc acımıyorlar. Masrafları oluyormus. Arkadas hem paramı yatırıcam herseyden zaten kesıceksın para gonder cek bıde böle ıvır zıvırdan kıtlıceksın sonra masraf....... Tamam herseyın bır bedelı varda vadesızde duran para. Adı uzerınde vadesiz, ben sana onu vadeyle vereyım kullan karsılıgında bana faız ver dıye yatırmamısım. Gelıyor para yerı gelıyor duruyor orda en az 2 ay ellemıyorum o arada zaten o parayla at kosturuyorsun bıde 6 ay sonra masraf dıyorsun. Ayıptır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elma hesabını takip edemiyorum diyenler internet şubesinde,stopaj izleme menüsünü bulsunlar.

Ne kadar fon kaç liradan almış, ne kadar kaç liradan satmışsın, ne kadar kar etmişsin (fon yatırımından), devlet ne kadar vergi almış (stopaj) hepsini görebilir.

Garanti bankası elma hesabından para almıyor, en azından benden almıyor.

Bana durduk yerde para kazandırdığından hiçbir sıkıntım yok.

Ama garantiye bende kılım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende öyle sanıyordum taki bankadan detaylı geçmişe dönük hesap özetini alana kadar. Orada gözükmeyen bir sürü şey çıktı bu ne diyorum yanlışlıktır diyorlar. Bu ne peki diyorum sormak gerek diyorlar. Tabi işlemler 1 yıl öncesi falan. Ama elmadan paso para tırtıklamıslar. Öyle büyük meblağ değil ondan belkide orada gözükmüyor yok 12 kuruş yok 3 kuruş yok 18 kuruş ama biriktirince para ediyor gene. Heleki sürekli bozuyorsan.

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantı kadar serefsız bı banka gormedım.zamanında kredı cekmıstım ve elıme toplu bır para gecmıştı.gıttım subeye benım borcum ne kadar kapatacam hepsını dedım.su kadar dedıler ve kurusuna kadar yatırdım.6 ay sonra bı mesaj borcunuz var yatırın dıe.gıttım subeye:yıgıt bey talımat vermemıssınız o yuzden boyle falan bı suru laf salatası..250 tl daha odedım.lanet olsun onun gıbı bankaya.serefsızın onde gıdenlerı......
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elma hesabı vadesizdeki paramla oynayıp günlük 15-20 TL para kazandırıyor hesabımda. 1 hafta hesabıma bakmamıştım dedım nerden geldı bu para sonra gunluk takıp edınce anladım güzel bişeymiş

///KDrÖZER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elma hesabı vadesizdeki paramla oynayıp günlük 15-20 TL para kazandırıyor hesabımda. 1 hafta hesabıma bakmamıştım dedım nerden geldı bu para sonra gunluk takıp edınce anladım güzel bişeymiş
    ne kadar yatırmıştınız sorması ayıp

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para çekmelerinizde yada hesaptan para kullandığınızda, fon bozumu esnasında alış ve satış arasında kar etmişseniz, brüt getiri üzerinden stopaj kesintisi yapılır, ki buda devlete gider bankaya değil. vergi oranıda brüt kar üzerinden %10 dur.
    farkı yaratan ayrıntılardır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)