dün 5 saat hapis yiyince daha yeni girdim 9.8 şuan :D
Printable View
dün 5 saat hapis yiyince daha yeni girdim 9.8 şuan :D
sende sonra 2 saatde bana sapladılar :D bende uyudum :D döfsşdfösdfsd :D yeni açıyom turbo stage 2 ye abanıyodum vaz caydım stage 2 brakes ve suspansion alcam stage 1 15 performans 15 yol tutus veriyo 15 k ya stage 2 brakes 7 k 5 performans 15 yol tutus veriyo tam emin degilim de bu yol tutus galiba. hard sürüsde araca daha az zarar veriyo
zararın neresinden dönersen kar :D stage 2 turboya para biriktirme manifolt katalizator enjektor takviyesi yap piston ve egzantirig al . yada para biriktir suspansion al . yada enjektor ve eksoza aban turbodan cok daha karlı .
aynen öyle şeyleri var bide ben yol tutuşla ilgili şeyleri alınca drift puanın yükseliyo falan kısaca herşeyden almak lazım :D 2-3 kere hard kullanınca bende 7k masraf oluyoda wrenchler sağolsun :D
ben n/a olarak baya abandım :D sad.fçsdifçsd egzantirik piston felan hard tek sürüsde +10 veriyo bana :D 1 kere sürdüm hardda 10.5 den 10.1 e indi :D bi daha hard kullanmam saten o hard in ustune bi yıgın parça aldım simdi daha kötü zarar ederim :D ben simdilik suspansiyona para biriktiriyom efendi efendi dandık 350 z ile para kasarım ben :D neyimize bizim rx8 :D altımızda supra var :)
k4dir06 istek gönderirsiniz şimdi hapisteyim gerçide bide arabayı nasıl değiştiriyoruz.:beuj:
aphelion arkadaşlar banada gonderin ekleyin yapın bişeyler :)
kayıt oldum ismim otimli
partracer benim =) bi kac kredi aldım hapisten cıkarken ise yarıo :D baska da bi ise yaramıo :D
10 kredin varsa vault taki parayı kurtar :)
e-posta adreslerinizi aktif yapmassanız arkadslık talebi gelip gitmiyor.
bende kayıt oldum çözmeye çalışıyorum
nick d.can
Kredi nasıl kazancaz burda ?
bi kere alıosun sonra 20 kredi oluo 40 krediye kadar cıkıo 40 kredi de sabit kalıo
350 kredi aldım 8 euroydu
eunal davet yok mu :D
ya araba şişiyo kardeşim mcs gibi :D neden böle oluyo ne almalıyım gçtiğim araçlara geçiliyorm