şimdi benim parçaların son onarımı aldıgım parçalar sıfırlanıcak baştan mı alacağım tekrardan
Printable View
şimdi benim parçaların son onarımı aldıgım parçalar sıfırlanıcak baştan mı alacağım tekrardan
intercooler al :D
oyun için para vermem :P bu zamana kadar bir tek travian ve bizimciflik icin para verdim sonra içime dert oldu :) ver ver ver ver arkası gelmez onun :D bi alısırsın kredi kartı 3 € 6 € derken :D ay sonu mokokoko
:D garaja git tamir etdir :d zarar veriyon arabaya bas bas bas bas nereye kadar ayarları kıs dip kısık ayarda kalk kalkabildigin arabalarla kalk para kas :D hard da sürme yada ortada en kısık ayarda sagdan sagdan sür arabaya zarar verme intercooler ve enjektor al .D turbo varsa yoksa zarar veriyo :D
motor :D arıza yaptı ve param kalmadı ne yapsam acaba :D
Vaulttaki parayı çekmek için düşünebilirim :D:D
42k var akü :|
serkan oyundaki nickin ney 1. takımda 1 kişilik yer açıldı :D
benide ekleyebilir misin gruba :)? eunal
yakalandım 19 dakıka
garajına gir ya tek tek onar yada oyuna bu gün girdiysen sana 1 günlük plus veriyo o 1 günlük plus hesapda hepsini toptan onarma var eger zarar yukselirse arabanın performansı dusuyo senin performansın yarı yarıya düsmüsdür simdi garaja gir orada ya tek tek onar parcaları parası yazar orda yada parcaların oldugu yerde üstünde toptan onar yazar ona tıkla orada sürüs stili yazıyor garaja girince onu en sola cek en kısık ayara getir kaydet de hep öyle sür açma gerek yok zarar hep
adaş yaptım hepsini geçemediğpim araçlarıda geçtim :D :D
saolasn.
neyse artık çok geç fk 'nın profili geliştirirken hapse girdim ahahhaa
drifte guzel para var
59 dakika hapis :D
fazla baglanma usta oyuna :D ben dün gece 4 de yattım sabah 7 de geri işe kalkdım metin 2 denve gt5 den sonra bi oyun ilk defa sardı bu kadar :D psikolojimi bozdu gerçek hayata uyumlu tek eksik undergrand sersindeki gibi ses efektleri yaptıgın eklentiye göre eksoz blow sesleri vb vb oda olsa basından kalkamazsın bak o ayar hep kısık kalsın yoksa araca zarar veriyor bosa zarar o bide level 3 e gelince drift geliyo yapma drift felan oda zarar :D