Burak E. Nickli Üyeden Alıntı ayıpsın kanka yabancı saplamasın sen sapla yeter benim kaybettgim bişi yok turbo stage 2 yetersiz geliyor Eyvallah gözüm turbo senin stage 2 mi yaw? benim stage 1, direk turboyu arttırmasaydın önce intercooler falan hepsini arttr en son turboyu arttır yoksa ayarı hafifce açsan bile turbo babalara geliyo
Custom Electronic Projects
hazar %8-9 arası dönüyor iintercooler felan var oda 2 de az bişi kaldı 2 leri biritmeye
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı hazar %8-9 arası dönüyor iintercooler felan var oda 2 de az bişi kaldı 2 leri biritmeye iyi bakalım ben 1 saat 40 dakka yokum biraz geliştir de kafa kafaya yarışalım
abı gorev yapanlar solesın de haberımz olsn burdan
Life is just a dream on the way of death!
A.Cem Nickli Üyeden Alıntı iyi bakalım ben 1 saat 40 dakka yokum biraz geliştir de kafa kafaya yarışalım kasmaktayım suan
convoy cash in görevi var bir kişi eksik
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir." antverse.com
ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı convoy cash in görevi var bir kişi eksik hallettim onu geldim hemen
StreetMeet te Yakalandım, 1 Saat Yokum
Renault Sport
Tiger- nickim başladım bakim hadi hayırlısı
Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var
45 dakikalık maç arası verdim
L4 e gecen varmı
EkN garage
ya bu aynasız takibine uyuz oluyorum ya
Z3 Roadster Golf Mk5 GTI
Yaa arkadas yarıstan gelen 3 kurus onarıma giden 8 kurus kafayı yicem kırk kanaat geçiniyoz
mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Yaa arkadas yarıstan gelen 3 kurus onarıma giden 8 kurus kafayı yicem kırk kanaat geçiniyoz ayarı kısman lazım
tt 3'ü kurdum. takımsız olanlar yazsın arkadaşlar
dün gece elektrik gitti bırakmıştım, devam bu gece
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı ayarı kısman lazım Bu seferde arac yavaslıyo
mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Bu seferde arac yavaslıyo ekmek köfte mevzusu işte
en kısık ayarda 10.5 dönüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları