mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Bu seferde arac yavaslıyo cok fark yok cogu kısı kısık ayar kullanıyo oncekı sayfalardada yazdı ayar kısmayınca tamır parasını karsılayamıyorsun
EkN garage
Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı ekmek köfte mevzusu işte Aynen öle ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı cok fark yok cogu kısı kısık ayar kullanıyo oncekı sayfalardada yazdı ayar kısmayınca tamır parasını karsılayamıyorsun Eeger herkes öle yapıyosa mecbur yapıcam kacırdım önceki sayfaları ama geçtigim adam sürekli samar oglana ceviriyo beni
kısık iyidir. drift puanınız kaç sizin ya ?
ya bu aynasız seviyesi düşmüyo ? 20 dk önce 50deydi şimdi 43
Z3 Roadster Golf Mk5 GTI
oha yaaaa 2 saat 53 dk yedim
en kısık ayarda bende 10.600 drift puan en kısıkda 119 ama içerdeyim anasını satim
bütün tt içeride maaşallah )
Performans450 Kontrol161 Görsel puan163 Sürüş becerisi459
drugstore-catalog.com
takım daveti bekliyorum
Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı tt 3'ü kurdum. takımsız olanlar yazsın arkadaşlar 7tepe nickli arkadaşı ekleyebilirsin
ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı 7tepe nickli arkadaşı ekleyebilirsin 7 dakika sonra içerden çıkayım eklicem.
canozcan Nickli Üyeden Alıntı takım daveti bekliyorum nickin nedir
buarada ben neden minimum 4 saat mapusa giriyorum
ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı buarada ben neden minimum 4 saat mapusa giriyorum kaça kadar yükseltiosun ? ben 50'ye çıkarsa 49'a düşene kadar bekleyip dalıyorum tekrar. az önce kaptırdım da girdim içeri )
ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı buarada ben neden minimum 4 saat mapusa giriyorum çok hızlı olduğun içindir
Custom Electronic Projects
7tepe 'ye davet gönderdim
bskone kim arkadaşlar ?
takım ulaşabilceği en üst üye sayısına ulaşmıştır bu takıma katılamazsınız falan diyor.
Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı takım ulaşabilceği en üst üye sayısına ulaşmıştır bu takıma katılamazsınız falan diyor. nickini söyle tt 3 takım daveti göndereyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları