gözünüzü seviyim şu konuyu kilitletmeyin..
Kardeş sen okuduklarını iyi bi anla önce sonra cevap yaz.İki sayfa önce excanın koyduğu ayar menüsünü ilk defa görmüşsün ya o menüden 3 farklı ayar kaydedebiliyosun bilmiyosundur belki diye yazdım sen fazla alındın.
Eed ona dikkat etmedim oyunda ama 2 araba yapmakta ki amacim da farkli benim.3 ayar yapildigini gt4 ten biliyordum ama gt5 te oldugunu yeni ogrendim pek kurcalamamistim cunku.neyse konuyu saptirmayalim kusura bakma.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bende gelebilirim gece içindün gece exca ile baya takıldık zevkli oluyor valla
Diferansiyel ayarını 4 çeker araçlar için öğrendim ancak 2 çekerler için biraz problemli. Hatta şöyle diyim 4 çeker araçların drag ayarları 2 çekerlere oranla daha kolay. 2 çekerleri yola tutundurmak için bir sürü ince ayrı ayrı ayar yapılıyor. 4 çekerlerin ayarı neredeyse ön ve arka için simetrik böylece daha kolay oluyor. exca koymuştu fotoları, ayarlarımın olduğu fotoya bakın ne demek istediğimi anlarsınız
Ayrıca bizim kastığımız olay hiç birşey ifade etmiyor. 900 küsür hp lik Gtr 2012 ile exca'nın ford gt'sini geçemedim. kalkışta bile yani. normalde sürem çok iyi belgeli hattave teoride en azından kalkışta geçmesi lazım 4 çeker sayesinde ama iş yan yana araçları kaldırıp kullanmak olunca değişiyor. en iyisi biz öyle deneyelim fırsat olursa bu gece
![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
bu mod u satınmı alıyoruz napıyoruz , öğretin plsantrenmandan mı giriyoruz ?
azcık kaynatayım dedim
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kaynattım eccükk
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Siniflamalar guzel olmusdenemelerde baslamis yarin eve gecince butun arabalarla bi deneme yapmak gerek
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)