sabah sabah güldüm sayenizde :D
Printable View
Çok gariptir şuana kadar hiç içme gereginde bulunmadım :) Kokusunu begenmedigim için içemiyorum :)
Türk kahvesi %100 doğal.
Peki akşama kadar kup kupa sentetik granül kahve içenler ne yapacak?
Asıl onlar kendini düşünsün.
bu büyüklükte degilde çay içilen karton bardakta içmişliğim var :D o bile fazlaydı bunu tahmın bıle edemıyorum :D:D
içilmez bu ya ne mide varmış valla kusar insan sonra:)
İçilebilir hele sade olursa tadından yenmez :)
Ben de böyle içiyorum ki ne zararı olacak? 2-3 fincan yapıyordur ee onu da içenler var. Onu geçtim günde 1 paket sigara burda başlıkta yazanların en az %50 si içiyordur :) Esas o götürür ölüme benden söylemesi...
Siz benim birde nescafe içtiğim mug ı görseniz :) Gören buraya başlık açar herhalde :)
Kahve vazgeçilmezim.
askerde 300 gun sora arkadaslarla ufak bi turk kahvesi makinesi almıştık uzun sure hasretini cektikten sonra hergun bole birer bardak yaptik ilk 2 hafta :D öküz doyuran diyoduk :D
hahahaha :) Ben yenı cıktım valla.
Dediğim gibi über büyüklükte bir mug ım var veriyorum içine kahveyi kapıyorum temiz 2 saat gidiyor sıcak sıcak :) Bittikçe bidaha. Birde özellikle bir süre sonra zaten bünye alışıyor. Kimisine en ufak fincanda koklatarak türk kahvesi yaparsın uyuyamaz kimine bi lt kahve dayarsın uyuyamaz :)
:) dediğim gibi sende artık bagımlılık yapmış
çözümü normal zamanlarda ara ver sınav zamanları aban anca öyle toplar bünye kolay gelsin :)
bende de sıkıntı var telveli kahve içince ağzıma telve gelince fena oluyorum bayılacak gibi olurum :hehe: ama normal nescafede felan sıkıntı yok :D