Çok gariptir şuana kadar hiç içme gereginde bulunmadımKokusunu begenmedigim için içemiyorum
![]()
Türk kahvesi %100 doğal.
Peki akşama kadar kup kupa sentetik granül kahve içenler ne yapacak?
Asıl onlar kendini düşünsün.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
bu büyüklükte degilde çay içilen karton bardakta içmişliğim varo bile fazlaydı bunu tahmın bıle edemıyorum
![]()
Ben de böyle içiyorum ki ne zararı olacak? 2-3 fincan yapıyordur ee onu da içenler var. Onu geçtim günde 1 paket sigara burda başlıkta yazanların en az %50 si içiyordurEsas o götürür ölüme benden söylemesi...
Siz benim birde nescafe içtiğim mug ı görsenizGören buraya başlık açar herhalde
Kahve vazgeçilmezim.
askerde 300 gun sora arkadaslarla ufak bi turk kahvesi makinesi almıştık uzun sure hasretini cektikten sonra hergun bole birer bardak yaptik ilk 2 haftaöküz doyuran diyoduk
![]()
hahahahaBen yenı cıktım valla.
Dediğim gibi über büyüklükte bir mug ım var veriyorum içine kahveyi kapıyorum temiz 2 saat gidiyor sıcak sıcakBittikçe bidaha. Birde özellikle bir süre sonra zaten bünye alışıyor. Kimisine en ufak fincanda koklatarak türk kahvesi yaparsın uyuyamaz kimine bi lt kahve dayarsın uyuyamaz
![]()
dediğim gibi sende artık bagımlılık yapmış
çözümü normal zamanlarda ara ver sınav zamanları aban anca öyle toplar bünye kolay gelsin![]()
bende de sıkıntı var telveli kahve içince ağzıma telve gelince fena oluyorum bayılacak gibi olurumama normal nescafede felan sıkıntı yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)