xenon için ampülü söküp sarı ampülden takıp geçicez artık![]()
xenon için ampülü söküp sarı ampülden takıp geçicez artık![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
oy oy oy nasıl da araştırırlarmış beni de aman da aman
biraz daha araştırma yapsaydınız da o ampulleri hangi farlarda kullandığımı da yazsaydınız keşke.. ya da onu es mi geçtiniz acaba? yoksa işinize mi öyle geldi..
Benim param çok çünkü.. Para mıçıyorum, gidip 500 lira masraf yapıp xenon ampule uygun merceksiz far alıyorum.. Sonra arkadaşımı ikna edip gidip 500 lira harcayıp bixenon mercek taktırıyorum.. Öyle böyle kazanmıyorum parayı harcayacak yer arıyorum parayı savuruyorum böyle halay çekenlere dağıtır gibi değil mi..
Bana laf edenler önce kendi halojen uyumlu farlarındaki xenon ampulleri çıkarsın, arkasında gittiğiniz aracın şoförünün gözlerini dikiz aynasından .ikmesin, konu sonra benim otomatik ayar sensörüme sıra gelsin..
Selametle..
neyi nasıl kullandığınızı ne kadar paranız olduğunu bilemem.ilk attığın mesajda belirtseydn o zaman.xenon takan öyledir böyledir dersen haliyle sen mercekmi kullandın başka şekildemi taktn sorgulanmaz xenon taktnmı taktın diye sorgulanırangel farda mercekli şekilde xenon kullanıyorum.göz möz aldığını sanmıyorum. normal farda taksam yine 6000k xenon kullanırım kızlara havamı atarım xenon takmazsam aracım alt sınıf görünür
itirazı olan?
Hem bu ayarsız ve merceksiz xenonlar hemde gereksiz yere gündüz o arka sisleri yakıp gözleri alanlar varya ahhh ahhh arka sisi yakınca arabanız çokmu güzel oluyor çokmu farklı gidiyor ne oluyorda arka sisi yakıp göz alıyorsunuz anlamıyorum apaci lik kroluk parayla değil ya.
Benim itirazım var, az öncede zenonlu ledli tunikçi apaçinin birinin üzerine kırdım.
GURURLUYUM varmı buna itirazı olan????
O değil de ben şimdi aracıma fabrikasyon Bixenon farları aldım.Ama otomatik far yükseklik ayarım çalışmayacak , onun için de servise 2400 TL bayılmak gerek sensör vs taksınlar ama böyle bi şey yapacak değilim.
Benim 4300K , Bixenon farlarım sırf bu yükseklik ayarı olmayacak diye ağır kusur mu sayılacak ?
Normal sarı halojen ampül de takılamıyor sanırım D2S çünkü ampül tipleri.
Mağduruz![]()
ne xenonmuş beçağrı 35 agacım daha çok gurur duyarsın xenonlar 30 liraya düşmüş
birini öldürene kadar kırmaya devam.
Matematik ortada,
Kurallar ortada ,
İnsanlarda ortada ,
Basitçe takin takin sokun gecin takin miss ,
Trafikte saygi bekleyin miss
İnsan olmanin temel ozelligi nedir hani bizi dagdaki ayidan ayiran ozellik
Söyliyim trafikte göz alip karşindakinin/önündekinin gözünü rahatsız etmesin diye otomobilde olmasi gereken xenon farin parmak kadar otomatik ayar sensorudur kardesim ...
Hadi kolay gele sok tak sok tak ......
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bu çıkan yeni kural xenon cunun yanında ve xenoncunun dostu![]()
eskiden xenonlu girerdin
xenon var hafif kusur , far yıkama yok hafif kusur,far rengi başka hafif kusur,far ayarı bozuk hafif kusur diye geçerdin..
şimdi adam takıcak halojeni Kusursuz geçicek![]()
![]()
Uygunsuzmuş ki adamlar da ağır kusur demiş, benim ki göz almıyor, velinin ki alıyor demeye bile gerek yokyasak kardeşim. Sen uyanıksındır muayeneden 5 dakika önce söker halojenlerini takar, 5 dakika sonrada tekrar xenonlarını takarsan ona birşey diyemem.
tam başkan istanbula gelene kadar dikkat et ama otobüsler kamyonlar filan da takıyorsıkıntı çıkmasın. istanbulda siz kırarsınız ben kaçarım.
şaka bi yana sizi anlıyorum kahlısınz ama biraz fazla agresifsiniz
sonra biri bişi yazdımı gel bana yak o farları diosunuz
![]()
Ya kardeşim sakin ol takılıyorum![]()
Espri yaptım ben daha önce yazdıklarımdan sonra trafikte öyle hareketler yaparmıyım Allah'ından bulsun diyorum eğer kötü günümdeysem sövüyorum o ayrıda. Eskiden trafikte öyle çok atar gider yapardım artık daha sakinim bu sakinliğimi korumaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Neyse hani sevindim sevinmedim değil bu habere ama gene sök tak yapıcaklar ki bu başlıkta bile bunu açık açık diyenler var pekte sonuç değişmeyecek yani.
xenonla yaşamyı öğrenmek lazımgözlerimle gördüm 30 lira kampanya yazmış adamlar üzüldüm bide vakti zamanında ne para verdik peh die
ben mesela mercek yapmak istiyodum farları oda rahatsız ediyomuş sanırım kararsız kaldım
Ya buna çok kızıyorumda neyin kavgasını kime vericeksin. Eski elektrikçim bildiğin adam elektrikçi ya sürekli araç alır satar değiştirir. En son astrası vardı uzun kısa sis xenon ve bu adam uzunlar sürekli açık geziyor. Mal yani başka şeyi varmı adam gündüz gece uzun açık geziyor offroada gidiyor sanki peze...k kaç defada söyledim kime ne gardaş diyor.
Artık mümkün mertebe uğramıyorum elektrikçimi yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)