sakallı görmen lazım asdjkhjkhk
Printable View
hayırlı olsun bol kazançlar.
Kardeşım Allah gönlüne göre versin,
allah bol kazançlar versin
maşşallah şu zamanda kadar üstünüze göremedim kaan bey adam port and polish KİNGKAAN :)
maşallah yaptıgın ısler bellı buda ayrı bır guzel olmus basarılarının devamını dılerım kardesım
Bize bilmediğimiz birşey söyle oğlum :)
Maşallah kardeşim . Hayırlı kazançlar..
Maşallah kardeşim. Hayırlı işler bol kazançlar.
Gec olsun guc olmasin demisler yani bi fotografi koymak bir ay surdu ama ::))) iyiymis gercekten bizim gibi cahil insanlarida boyle bi makinayla tanistirdigin icin TECHTURKEY olarak sana tesekkur ederiz .. Hayirli olsun bol kazanclar..
allah bol kazaçlar versin,bilek hakkıdır - alın teridir - ... iş budur , arkasında durmaktır ;)
aracıma yaptırtmayı düşünüyorum , hayırlısı artık.
hayırlısı olsun kaan. Allah utandırmasın..
hayirli olsun olcu iyidir, ne kadar zamandir superflow kullaniyorsun? bir de her kapagin su kanallari farkli yerden gidiyor ve et kalinligi, payi farkli, rontgen cekebiliyormusun veya her markanin farkli kapaklarindan su jetinde dilimleyip su kanal yakinlik hassasiyetini olcebildin mi?
dostumm her ne kadar yuz yuze gelemesekte basarılarını sagda solda duyuyourz bunlarda bızı mutlu edıyor ve basarılarının devamınıı beklerımm saygılarla :)
Allah bol kazanç versin abi.
kolay gelsin elinize sağlık , hd , kısa bi film çekip yayınlasanız çok güzel olur :)
Daha hiç alışverişimiz olmadı ama sorularıma verdiği cevaplar ve ilgisi beni çok mutlu etti. Abi dediğim gibi yakın zamanda ararım seni, şu kafamdaki soru işaretlerini de noktaya dönüştürürüz :)