aslan yaptırcagın zaman haberım olsun komple ust kapagı bende gonderecem beraber yollarız
Printable View
Herkeze ayrı ayrı çok teşekkürler arkadaşlar..ALLAH razı olsun.
:) benim geç koyma sebebim vakit bulup koyamamdır yoksa sitedende cok samimi arkadaşlarım bizzat gelip görmüşlerdir..amin cemil cümlemize
:)
teşekkür ederim. epeydir kullanıyorum rusyadaykende yabancı olmadığım bir makina..kapak kesmeye hiçbir zaman gerek yok:) ben daha farklı bir sistem kullanıyorum metal kalınlığı ölçen basit bir cihazım mevcut kapak elime ulaştığında ilk su kanallarının töleransını ölçmek oluyo ama alabildiğine sınırına kadar genişletmiyoruz kapağı ufak çaplı bir kaç hesap var egz derecesi lifti piston sıkıştırma değeri hesaplanıp ona göre kapağı dizayn etmeye başlıyoruz.dediğiniz gibi rontgen de cekilebilir katılıyorum..
Lazimdi boyle bir resim, aklinda soru isareti olan kalmamistir artik...
Kolay gelsin :)
bende hala soru işaretleri var çin malımı bu makina ? :D
işini adam gibi yapıyosan benim için makina hikayedir...eline emeğine sağlık biladerim...
ellerinize sağlık işciliğiniz çok güzel :)
Kapak olmuş sanki biraz :) Maşallah canım Allah hayırlı bol kazanç versin
hayırlı olsun abi
bravo abi cok insanın işine yarıcak makina ...
kaanın işciliğide insanlığıda on numara daha öncede iş yaptırdım kaana ve sanırım hep yaptırıcam hangi arabayı alırsam alayım:D
hayırlı olsun pampa seni bilen bılıyor bılmeyen kendı bılır :D
Hayirli ugurlu olsun Allah bol kazanc nasip etsin insallah nisan-mayıs aylarından uygun olanında görüşmek dileğiyle üstad :)
hayırlı olsun olayı takip etmediğimiz için bilmiyoruz nedir bu makine ne değildir , bizde yaptıralım ne yapılıyorsa biraz açıklık getirirseniz sevinirz :)
Nice senelere Kaan emmi
Yayın balığı tutmak için çekmeceye bekliyorum
Kaan abiyle tanışıp konuşma ve yaptığı işi görme imkanımız oldu gerçekten sağlıklı ve titizlikle severek işini yapıyor sayılı esnaflardan bu konuda kendisine teşekkürlerimizi sunarız Rabbim daha başarılı eylesin tekrar Hayırlısı olsun abi...
o zaman kapağı sıkalım hava almasın :)
maşallah bol kazançlar