fotolar gerçekse araç mükemmel gözüküyor...
cincancuunları sevmem fakat güzel olmuşpiyasaya cıkınca kazu gt5. update yapar ekler bunu bizde test ederiz
![]()
Tasarım olarak kia da hyundai da yeni çağa ayak uydurdu bundan şüphe yok ama işte gerçek şu ki mekaniği olsun iç mekan kalitesi olsun bunlar için bikaçyıl daha kendini parçalaması lazım daha yolu var...
Vorsprung Durch Technik
bu kia hyundai güzel tasarım olarak güzel araç yapıyorlar ama iç mekan kalitesi ve yürüyen aksamda yapsalar yok satarlar. Onun harici TR'Ye söyle 1.5-1.6 dizel 120 hp civarı bi şekilde peynir ekmek gibide satar.
feel is everything
Cerato koupa gore biraz daha fazla satar, 55 bin civari da fiyati olur
aracın götü başı heryeri on numara olmuş bi jant lastiklik işi var bence
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ya ne kadar taktınız jant ısıne ya 4 kapısını temmuzda aldım elantranın gayet guzel bı arac jantlarını lastıklerını buyuttum guzelde ınceden yaptım onu sade sekılde app lerını vs.aracın yakıtıda 1.6 132 hp arac oldugu ıcınde bana normal gelıyor 100 km de 6.2 litre yakıyor.uzun yolda 225 kurus yaktım.sehır ıcı bol trafıktete yaktıgı en fazla yakıt 350.Aracı temmuz basından berı kullanıyoruz 8 bınde sımdı hıc bı sıkıntı yasamadım gayet konforlu bır arac.coupeside basarılı olmus gercekten.tek kötü yani dizel secenegı turkiyede yok.coupenın dizeli gelırse bolca satar
Düşüncemi Fast &Furious serisinden Han ile paylaşıyorum))
Han: The Red Evo's yours
Shawn Boswell: What do you mean?
Han: You're representing me now. What you think, I'm gonna let you roll in a Hyundai?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)