saygıdeger smart kullanicilari , şimdi ben smart alsam illa bunu şehir içinde mi kullanacagim? ev , iş git gel 40 km..
10-15 günde 1 de eskişehire kız arkadaşimi görmeye giderim ben. git gel 700 km falan yapiyorum sanirim..
bulabildigim en düşük km li smarti alsam olmaz mi?
yardiminiz için teşekkür ederim şimdiden=)
edit: tek aracım olacak..
edit2: mesela bu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71610683/detay
Yoo neden illa şehir içinde kullanıcaksınız ki
Almanyada bir ekip her sene fortwolarla bütün avrupayı geziyorlar , şehir içi için mantıklı bir araba olması şehir dışına çıkamayacaksınız demek değil
Ayrıca yol tutuşu da gayet güzel şehirler arası yol sizi korkutmasın..
Bulabildiğiniz en düşük km'li smartı alsanız olur , ancak yeni kasalar tr'ye sadece passion donanımıyla geldi , yani jant vs. olarak en donanımlısıyla , ancak bu arabada jant göremediğim için şirket arabası olabilir diye düşündüm , zaten şirket adına kayıtlıdır diye yazmışlar ilana da..
Şirket aracı olması biraz hor kullanılmış demek olabilir , ama yine de iyice baktırılıp alınabilir..
Bu arada bütçenizi bilmiyorum ama roadster neden düşünmüyorsunuz![]()
bu aycinde sehir disidyapmayi dusunuyorum. Hic bir skintisi olmaz. Sehir ici disi hic fark etmezyoltutusu hizlanisi gayet iyi.
Emirinde dedigi gibi sirket araci cikmasi alirsaniz birazcik hor kullanilmis olabilir bakimlari yapilmis olanlardan tercih edin. hatta sirket araci kullanan konustugum biri 35 kurus yakiyorum demistiki oyle yakabilmeside baya bir yetenek)
Ayrica fortwo ya 3 kisi cok rahat binebiliyormus bayada uzun bir yolculuk yaptikaraba bayilmadibile
74 model sehpa...
cevabiniz için çok teşekkürler..
roadstar düşünmememin tek sebebi roadstarin tipini çok begenmemem. fourtwo çok daha albenili duruyor bna göre.
bu alişveriş için sanirim ayirabilecegim bütçe suanki aracimin satişindan elime geçecek olan bütçedir. yani 21-22 bin lira gibi bir rakam .. sanirim o rakamlara şirket araci olarak kullanilmamiş , canı alınmamiş bir fourtwo alabilirm diye düşünüyorum. tabi sık sık uzun yol gittigim için km sinin oldukça düşük olmasi çok önemli..
O paralara alabilirsiniz ama şuanda az km'de attığınız linktekinden başka fortwo yokO arabaya bakılır tabi ama eğer iyi durumda değilse biraz beklemek zorunda kalabilirsiniz
Km olarak en fazla ne olabilir üst sınırı bileyim ki internettekiler haricinde tanıdıklardan vs. satan olursa belki aklımda olsun![]()
Bagajın aslında okadarda küçük olmadığının ispatı tadında fotoğraf dizisi
ayrıca bugun bir problemdaha yaşadım bunuda belirtiyimyurt dışı forumlarında okuduğuma göre arabada arka ampullerden biripatlarsa saçma bir şekilde şanzıman ağrızası veriyormuş
ve benim geçenlerde stop lambalarımdan biri patlamıştı ve ne hikmetse bugün bu fotoğrafları çektikten sonra şanzıman agrızası verdi
vites göstergesinde alt alta 3 çizgi çıkınca bu oluyor. bende çözüm olarak aküyü söktüm 10 dakika bekledim ve geri bağladım arıza silindi
arabamı çalıştırıp eve geldim.
fakat şimdi bir problemim vararabamın radyo kodunu nerden bulabilirim
bu konuda yardımcı olabilecekkimse var mı ?
74 model sehpa...
hayırlı ugurlu olsun abi normal bir araç astra vardı o ne oldi![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)