Smart roadstar'lara kafayı takmış durumdayım bu aralar. :) 2005 modellerin 82 hp biliyorum diğer eski tiplerin sıkıntılı olduğu söyleniyor ne derece doğrudur ?.. birde şuanki piyasa fiyatı nedir ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
Printable View
Smart roadstar'lara kafayı takmış durumdayım bu aralar. :) 2005 modellerin 82 hp biliyorum diğer eski tiplerin sıkıntılı olduğu söyleniyor ne derece doğrudur ?.. birde şuanki piyasa fiyatı nedir ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler..
smartcilar icin :)
smart hayabusa - YouTube
33 lt ise benim getzle uzun yolda aynı yakıyor yaw :D
siteyi 2 gün önce smartla ilgili bişeler ararken google da budum üye oldum.bende de 2006 smart for two 450 var.
Biraz hareketlensin burası ya , kimseden ses yok uzun zamandır :)
kimseden ses yok ama :)
1-2 haftadir airbag lambasi yaniyor ama ses etmiyorum :p
kaç km hıza çıkabiliyor bu ufaklık_?
benim 0.8 cdi, gösterge 140 ve yapiyor..
20-25 sn içersinde son hız 140 ı görüyor :cool:
öğle saatinde yeşilköyden çıktım evden , sahilyolundan marmara forumun ordan e5 e çıktım.
e5 trafiği , köprü trafiği , daha sonra otobandan izmit , otobanda 100-110 km/h sabit hızla geldm.
ekranda da yazdığı gibi toplam 125 km yol geldm , benim anlamadığım fortwocular 6 litre falan yakıyoruz diyorlar nasıl oluyo anlamadım :)
http://i45.tinypic.com/33majdk.jpg
1.5 157 hp + ppr port polish var bu arada :)
biliyorum arabanın yapılışına doğasına falan aykırı ama hep merak etmişimdir herhangi bir swap yapmadan bu smart fortwoları 120+ beygirlere falan çıkaran yok mu ?
Bu arada Emir ; cuma günü tophane - kabataş tarafından geçtinmi hiç ?
Sanırım senin arabaydı brabus forfour , ofisin camından bakıyodum egsozdan tatlı bir ses çıkıyordu :)
Konuya guncel cekelim. Devamli olan turbo basinc kesme problemini kardesim maslakta canavar bir usta bularak cozdu. Konunun ilk baslarinda bahsi gecen sekonder valfi ve ihtimal vermedigimiz waste gate i degistirerek arabanin kaderini degistirdik su an canavar gibi gidiyor. Kadrani bitiriyorum o derece :)) 140 km ama olsun.
Su an icin tek problemim arabanin durup dururken stop etmesi, hic bir belirti gostermeden durduk yeee stop ediyor. Sigorta kutusundan cok supeleniyorum. Bayramdan sonra onun ustune gidicez simdi boyle kullanmaya devam
Bu sure icinde su pompasi degistirdik, smarti olanlarin kathiyen unutmamasi gereken bir konu !!eger arabaniz su eksiltiyor ise altina sipir sipir su damlatiyorsa su pompa degisim zamani gelmistir. 80 bin ustu olan arabalarinizda ciddi ciddi bunu kontrol edin yoksa siradan konttaga bas git tarzi kullanan kullanicilarin basina geldigi gibi hararet yapar ve motor yapmak zorunda kalirsiniz.
bir senedir ne yag,ne su, elimde kalacak diye korkmaya basladim :D
Abi aman diyim :D süpriz yumurta. araba hem kendisine aşık ediyor hemde bakımı falan tam olmazsa ne zman ne çıkartacağı belli olmuyor :D
Abi bendeki 2008 40.000km de idi alindigi gunden beri ben dahil tum sahipleri 10K km de bir mengerlere sokuyordu bakima , benimki bile sorun cikartmaya meyilli idi , direksiyon aci sensoru , motor kulagi catlaklari , esp arizasi gibi ufak ufak basliyordu.
Eski fortwo yu soylemiyorum bile :) 70.000 olmadan alt motor ust motor komple patladi zarar ustune zarar edip satabildim.
Aman diyim bakimini eksik etme uzer smart , fena uzer :)
enes evet abi ben devamlı bakıma götürüyorum. hele o direksiyon açı sensörü yokmu bir türlü kalibre edemiyoruz. onun yüzden abs, esp ve hill holder çalışmıyor. hani çok ta önemli değil dikkatli kullanıyorum ama en son olarak onuda yaptrdımmı sıfır gibi bir smartım olucak :)
şu an araç inanılmaz keyifli
Ben turci ye hitaben yazdim , senin smarti bilmezmiyim :)
Birde konsoldaki roketatar tusunun ne ise yaradigini bulsak rahatliycaz :))
o dugme halamı muamma ya servıse gıdıyosunuz gelıyosunuz sorsanıza :D ben sımdıye kadar 191238192831 defa parmaklamıstım :D
basıyosunuz bı degısıklıkmı yok yoksa hıc kurcalamadınızmı ?
Yok yaaaa bastim o tusa :D sanirim sis farlari icinmis o ama iptal edilmis sonradan :D yoksa arabayi bavula cevirwceginden korkmuyor degilim :))
Panik tuşu o :)
direk buna çeviriyo
http://www.besportier.com/archives/f...smart-tank.jpg
Enes bu baya iyiyms yaaa :F
iğrençsin gök2 :D
bu arada haftasonu işim vardı gelemedim kumburgaza haftaiçi ayarlada görüşek ayı :D
Ohaaa aynisi olmmmm yapsammi acabaa :D
aslında 2. araba olarak da ideal bir araç gbi duruyor
önce bi yakan araç almak lazım, ki bundan almak için bahane olsun o zaman:D
görünmesinden ziyade öyle zaten.
hem bir aracta ihtiyac ya da istenebilecek hersey var,
deri direksiyon,cift basamak klima,panorama tavan,anahtar kodlu kilit vs vs..
0.8 cdi :)
insallah diyelim,cümlemizin araci sorunsuz gitsin ama birsey farkettim,
üzerine düsmeyince pek birsey olmuyor :D
ne kadar korur kollarsan muhakkak baslarina birsey geliyor..
dügmeyi sordum simdi anlasildi cünkü anlamsiz bir dügme bulamadim :D
Go Baby Go tuşuymuş :D
bu arada göki vallahi al cidden çok beğeniceksin kullandıktan sonra. istersen müsait bir zmanında buluşurz kullanırsın benim arabayı
peki go baby go oluyor mu basinca :D
aynen kullansin senin araci, kiralik arac lazimmis kirala olmazsa. dönünce sat bunu bana der zaten :D
merhaba, ben konuyu tekrar horlatiyorum, kusura bakmayin:) su aralar, ana baba evinden cikiyorum, evde kira derdim olmadigina, simdi kirasi susu busu derken, impreza bana agir kacacak:) tr de yaptirdigim imprezami satiyorum, gelen para ile evimi felan dosicem:) bi de ise gidip gelmeye bi SMART alicam... smart 451 lere meragim var aslinda, ama 1000cc turbosuz motorlarindan kimse iyi bahsetmiyo, 450 ler tipi 451 e göre sönük kaliyo derken, hedef smart roadster oldu... 143bin km de bi smart roadster basima ne türlü dertler acar? araba brabus parcalariyla donatilmis, 82ps, 80-90 bin deki 450 smart parasina burda (isvicre) mantikli bi alis mi olur? yoksa ustune uc bes ekle 1000cc turbo 84ps mi al dersiniz? onlarin butceme uygun olanlarinin ise km leri 100 e yakin veya 100 ü gecmis... kafanizi sisirdim sanirsam, kusura bakmayin:)
Yokmu smartdan anlayan:)) bi fikir verseniz iyi olcak... Yoksa bu aksam adamin dediklerine inanip roadsteri alicam herhalde!
Telefonum 0 besyuz elli dort sekizyuz seksen sekiz seksen sekiz seksen yedi . Yazamiyorum foruma ararsan anlatayim detayli
Tesekkurle, aksam isten cikinca alo derim