cuma günü arabayı teslim ettim yeni sahibine ocak vergisinide ben ödedim ocak pulu yatmadan satış yapılmıyor ...
cuma günü arabayı teslim ettim yeni sahibine ocak vergisinide ben ödedim ocak pulu yatmadan satış yapılmıyor ...
Valla bende satıcıyken ödedim. 46,5 TL
Ben alacaklı olsam 1 Şubatta alırım araba.
Hele hele bandrolü yüksekse kesin beklerim
ilk taksit 6 ay için 300 lira görünüyor. Bu durumda satıcıdan 250 lira fazla para istmem gerekir doğru mudur? Çünkü 5 ay kullanacak aracı
hazirandada arac aldim aralikdada aldim ve tum vergileri ben odedimhatta vergi aylarinda satarkende satici olarak cok vergi odemisimdir. focusu bir satayim vergisi yine bende
vergi odemek icin gelmisim bu yalan dunyaya. kahpe felek vergiyle kirbacliyor narin bedenimi
![]()
satıcı öder elbette.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
yas kac hocam senin ? yanlis anlamada neyin kafasindasin ? satici binsede binmesede kenara ceksede bos bos yatirsada parcalasada ruhsati uzerinde ve trafikde gorunuyorsa odeyeceksin bu vergiyi. alici kisi ile daha onceden konusmadiysaniz ve ona ben odemem durum bu bu demediyseniz vergi siizn hakkinizdir. Alici olan taraf oldugum durumlarda dusunursek vergi yuzunden kaporami geri alip paarligi bozmuslugum bile vardir. 6 aylik degil bu vergi ayrica senelikdir. Yuce devletimiz bize torpil yaparak iki esit takistte odetmektedir. ve her taksidin yukumlulugu 6 aylikdir. 6 ay kullaniyorsun bu para 3 ay kullaniyorsun bu para demiyor yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)