nette gezerken denk geldı fotoları sızlerle paylasmak ıstedım onden gorunusu gıcık gıbı ama arka tarafı baya bı hosuma gıttı benım
![]()
nette gezerken denk geldı fotoları sızlerle paylasmak ıstedım onden gorunusu gıcık gıbı ama arka tarafı baya bı hosuma gıttı benım
![]()
Sol kapının 20-30 cm gerisinde vuruk var ya da photoshop olabilir mi ?
geçen gördüm çok begenmiştim coupe çok daha güzel görünüyor
bahsedilen vuruk 3. fotograftada var
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
önden jantlarda dahil feci bi civici kopyalamışlar gibime geldi![]()
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
bu test aracıdır testhuyundayi baya ilerletiyo işi
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Hyundai güzel arabalar yapıyor zaten de, şu aftermarket piyasasının da hyundai için hareketlenmesi gerekiyor ki, gençler arabalarını daha çok tercih etsin. Veloster olsun, genesis coupe olsun gerçekten çok hoş araçlar.
Instagram: mutusgarage
kia koup tarzı bi tasarım olmus cok modern cizgileri dısında hosuma gitti benm ama koup daha güzel![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
oha çok şık olmuş
kia coup gibi ama bence bu hatlar biraz daha hoş duruyor
2.0 crdi olsa bide![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Kia ve hundai tasarim konusunda kendini birhayli ilerletti .
Eskisi ile alakasi yok ama sadece seklen duzeldiler biraz daha zaman lazim ic mekan kalitesi konusunda kendilerini gelistirmeleri icin .
Bence fena degil eskiye nazaran cooook basarili ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bu jant boyutları o çamurluğu doldurmuyor aracın güzelliğine gölge düşürüyor sedanda da aynı sorun var
görüntüsü muazzam, fwd yapmayacaklarına göre en azından kuwwetli bir dizel motor ile iyi satış yapabilir...
buna hiç gerek yok turkıyede yeni kasa i30 fiyat uygun olursa ilk 3e girer..
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)