User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Kaskodan onarım ve servisin uyanıklığı hakkında

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devam et kardeşim bekleriz.

Bu arada kesinlikle ama kesinlikle aracından çıkan parça orjinalse MUADİLİ kabul etme. Her türlü muadil ittirmeye çalışır kaskocu maliyeti düşürmek için ama senden de her yıl primini tıkır tıkır alır. O kadar parayı ihtiyaç oldugu zaman aracın üzerindeki parça neyse o takılsın en iyi şekilde tamir edilsin bişey olursa magduriyetimiz giderilsin diye veriyoruz onlar daha beter mağdur ediyorlar.Eğer aracından çıkan parça orjinalse , orjinal takıcak. Bu kadar!

Kolay gelsin.

aniL43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayin lehinize donmesine sevindim insallah hayirlisyla eksiksiz tamamlanir araciniz icinize sinmesi cok onemli boyle durumlarda
    Neler donuyor bu islerde
    Evrakta orjinal yedek parcayla degisim yaziyor ustaya ulastirilan parca yansanayi.
    Tabi bu durumda orjinal parca ile yansanayi arasindaki fiyat farki birilerinin cebinde
    Usta napsin bunu gonderdiler bende taktim diyo
    Burasi Turkiye denecek cok fazla bisey yok aracin basindan bi an olsun ayrilmamak lazim
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda böyle bir icat olsa önce şişme bebege can vermeye kalkarlar allah muhafaza hiç gerek yok böyle işlere

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben serviste 4-5 gündür parça bekleyen araca genelde tampon yada kaputgibi parçaların muadilini gönderdiklerini, ardından da araç sahibinin itirazı sonucunda bunların iadesini,ardından orjınalının gönderilmesi işleminnide 1 hafta onarımında 1hafta civarı sürceğinden yan sanayi olsun diyen müşteriler biliyorum.

aniL43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben serviste 4-5 gündür parça bekleyen araca genelde tampon yada kaputgibi parçaların muadilini gönderdiklerini, ardından da araç sahibinin itirazı sonucunda bunların iadesini,ardından orjınalının gönderilmesi işleminnide 1 hafta onarımında 1hafta civarı sürceğinden yan sanayi olsun diyen müşteriler biliyorum.
    şu postu okuyunca dedim adamlar az bile yapıyo
    böyle adamlara ne yapsan müstehak hakediyolar çünkü
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda böyle bir icat olsa önce şişme bebege can vermeye kalkarlar allah muhafaza hiç gerek yok böyle işlere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)