Cam Filmi

Thread: Cam Filmi

1. Cam Filmi

o.özdemir said:

Cam Filmi

hayırlı akşamlar değerli techturkey sakinleri film hakkında bikaç şey sormak istiyorum arabayı aldıgımız kişi filmden ceza yedi ve trafikten men gözüküyodu araba tekrar muayneye girdi falan filan uraştık biraz film yok su anda ama tekrar çektirmeyi düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım çevirmelerde şmdiden teşekkürler

2. svtec's Avatar

svtec said:
    Quote Originally Posted by o.özdemir View Post
    hayırlı akşamlar değerli techturkey sakinleri film hakkında bikaç şey sormak istiyorum arabayı aldıgımız kişi filmden ceza yedi ve trafikten men gözüküyodu araba tekrar muayneye girdi falan filan uraştık biraz film yok su anda ama tekrar çektirmeyi düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım çevirmelerde şmdiden teşekkürler
    kralını yaşarsın bu ara fena takıklar... şahsen ben zeibart ları ağlayarak söktüm.. 1 deil 2 değil aynı gün 3 kişi yakaladı en sonuncusu altunizadede önüme atlamadı uçtu cam filmi var ceza yazcaz bağlıcaz hesabı.. şu an yanlış zaman..
    low is low

3. Cam Filmi

o.özdemir said:
    aynen ya kime sorsam aynı olay çok teşekkürler abim sağolasın

4. GörkemT.'s Avatar

GörkemT. said:
    2012 yasaları cok ağır

5. Cam Filmi

o.özdemir said:
    gerçekten öyle dostum yaşadıkça anlıyoruz..

6. oGuZ555's Avatar

oGuZ555 said:
    geçenlerde park halindeki aracın içinde 11-12 yaşlarında bi çocuk polis abimiz filmleri söktürüyodu ?
    Quote Originally Posted by cabriolet View Post
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

7. multispace's Avatar

multispace said:
    ziebart filmi sökmek :S:S:S

biraz daha beklemeniz lehinize olur

8. ErenErdem's Avatar

ErenErdem said:
    istanbulda merkezi bölgeler ve boğaziçi köprüsü riskli

9. svtec's Avatar

svtec said:
    Quote Originally Posted by multispace View Post
    ziebart filmi sökmek :S:S:S

biraz daha beklemeniz lehinize olur
    600 tl lik cam filmi yalan oldu 2 permatikle...
    low is low

10. Cam Filmi

o.özdemir said:
    Vallahi beklicez başka çaremiz yok ozaman çok teşekkrler

11. Cam Filmi

saintarsonist said:
    Antalya da ben önlere 1 numara arkalara 2 numara olmak üzere film çektirdim daha polis gık demedi.. Alkol kontrolüne de girdim gık demediler.. Istanbul sıkı bayağı.. :s geçmiş olsun ziebart a çok üzüldüm

12. Boost Up's Avatar

Boost Up said:
    benim filmlerde gündüz iyide, gece karanlık bi yoldaysam sıkıntı, aydınlık bi yoldaysam iyi yine, direk gözüküyor aracın içi daha sorun yaşamadım çok şükür..
    Quote Originally Posted by Eray Yümsel View Post
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

13. cagri-35's Avatar

cagri-35 said:
    İstanbulda ki durum tamamen emn. müd. Çapkın ile alakalı.

İzmir'dede görevi döneminde aynı durum vardı. Özellike bu terör muhabbetine daha çok özen gösteriyorlar.

14. Baran^'s Avatar

Baran^ said:
    O filmleri rulo rulo o polislerin munasip biyerine kondurmak istiyorum

15. Cam Filmi

o.özdemir said:
    app sıkıntı film sıkıntı böyle birşey olamaz arkadaş..

16. Fatih Kavak's Avatar

Fatih Kavak said:
    Film'e devam yakın zamanda Llumar'a gidip ön cam dahil 15° çektiricem.

17. Cam Filmi

o.özdemir said:
    Ben şmdilik beklemeyi tercih ediyorum.

18. h.guroglu's Avatar

h.guroglu said:
    hüseyin çapkın ist. olduğu sürece daha çok sıkıntı yaşıyacaksınız adam işi çok ama çok sıkı tutuyor

hatta izmirde ilk göreve başladığı gün benim aracımı bağladılar

ksk sahilde siyah e30 la gidiyoruz çörçil istikametine camlar 3 numara düz boru egzost ama sakin gidiyorum taş çatlasa 50-60 hızım çörçila öle bir baskın yedikki ki baskını yapan memurlar tanıdık her akşam yiyip içitiğimiz adamlar direkt benim aracın başına gelip evrakları ver aracını bağlıyoruz dediler

adam o derece işi sıkı tutuyorki kapatılan araçları ertesi sabah otoparkta olup olmadığını denetliyor böle birisi hüseyin çapkın
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

19. cagri-35's Avatar

cagri-35 said:
    Hüseyin Çapkın çok iş bitirici birisidir yalnız gittiği yerde suç oranı düşer , cam filmi olayına bizde başta çok takılmıştık ama şunu atlamayın , terör ve suç muhabbetide genelde bu tarz durumların önüne geçilmesine engel cam filmi oluyor. O yüzden mesela ben 3 ayrı yerde aynı gün durdurulmuştum izmir'de protokol yemegı varken. Heryer polisti anlamadık ne oldu, 3 gün sonra ortaya çıktı birisini yakalmışlar diğer ikisinide daha sonra yakalıyorlar limontepede kaç kilo patlayıcı mühimmat silah vvs. yakalandı.