civicden sonra Type'R iyi gider![]()
civicden sonra Type'R iyi gider![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Ankara'da olduğunu varsayarak kışında hem günlük hemde eğlencelik olmasından 4 çeker bişeyler alınabilir s3 olmasada model yakıt sıkıntısı yoksa a4 1.8TQ bulunabilirse wrx yada gc8 olabilir. İnşallah kafanıza göre bi araç bulursunuz kolay gelsin.
pd160![]()
punto t-jet sport =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
yeni araç alıcam çok araştırdım gc8 1.8t en az 7-8 araca baktım hiç birisi içime sinmedi modeli düşük tip kötü karar werdim model opsiyonel olması yakıtı vergisi ve az sorun cıkarmasından dolayı 207 rc weyagt de karar kıldım bence ilgilenilcek bi araç
sitede rc ve gt ile ilgili çok bilgi var. bende aynı rakamlarda kısmetse bi araç alıcam ve günlerdir araştırıyorum.kullanıcı yorumları rc ve gt nin şanzuman, baskı gibi sıkıntıları olduğunu yönünde. siteden bir arkadaş anlatmış 10k km de baskısını değiştirmiş bitime yakın titremeler sertleşmelerden bahsetmiş. bence bu kullanıcı yorumları yabana atılacak cinsten değil.
benım bır arkadasım aldı 2009 model 30 bınde kazasız boyasız gtc aldı turbo 30 bınesahıbınden.comda ılanı yoktu sagdan soldan buldu aldı 1 ay bekledı ama
![]()
doğuştan araba manyağı
güvenebileceğim bir meg rs olsa o da iyi olabilir aslında
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
+30 lara temiz bir meg rs bulunur diye tahmin ediyorum. 30a da bulunur aslında ama denk getirmek lazım. şu var ki meg rs ler henüz ele ayağa düşmüş değil pek. temizleri var yani piyasada baya. sen kararını ver, alıcam dedikten sonra illaki bulursun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)