Halo ben de ufak bir meblağ gönderdim umarım yardımı dokunur.. Allah yardımcıları olsun
Printable View
Halo ben de ufak bir meblağ gönderdim umarım yardımı dokunur.. Allah yardımcıları olsun
Tum kalemlerimi acilmamis a4 top kagitlarimi dosyalarimi bir adet okul cantasina koydum. Kiyafetler icin ayri bir canta ayarlayacagim.
Ogrenci oldugumdan nakit elimden geldigince gonderecegim. Esenyurt bana cok uzak kargoyu nasil gonderebilirim sizin adiniza gondereyim isterseniz siz ulastirin.
Ben yarin aksam memleketime yola cikiyorum esenyurda gelip bunlari birakcak zaman yok malesef.son finalim de yarin oldugundan kargoyla gonderebilirim ancak
elimden geldiğince iban hesaba havaleyi yaptım, Allah yardımcıları olsun
Banka:TC ZİRAAT BANKASI
Lehdar:KAMİLE KARAKAŞ
Lehdar Hes.No/IBAN:TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Gönderen IBAN :TR64 0003 2000 0000 0005 3726 66
allah razı olsun arkadaşlarım abilerim.....kıyafet falan yollayacaksanız adres yazdım anneminde numarası var orda ..
dün beylükdüzü muhtarı geldi bize konuştular ordanda yardım edecekler aileye
ÇOK SAĞOLUN VALLA :(
Halil sen ihtiyaç listesi yapabilir misin ? aile ile temasın var nede olsa buna yönelik ihtiyaçlarını da giderebilirsek o şekilde de yardımcı olmaya çalışalım..
okul cantalarnı yollayabılırım halıl
Gönderen Hesap R.Sinan ÇATAL
/ IBAN
KAMİLE KARAKAŞ /
TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Tutar
xx,00TL
Allah cümlemizin niyetini kabul etsin
halocum konuyu yeni okuyabildm telefondan girdiğimden bakamamıstım,
nakit olarak ayın 10nua kadar cok müsait deilim. 10nundan sonra bende gücüm yettiğince çorbaya tuz katıcam.
saolasın
Gönderenlerden ALLAH razı olsun bende çok mutlu oldum annem benden daha çok mutlu oldu kadıncağızı hele hiç sormayın :( kıyafetleri hiç yokmuş küçük çocuk bu gün altına işemiş ve değiştirecek kıyafeti yokmuş :( çok üzüldüm çok
http://img59.imageshack.us/img59/899...0126200239.jpg
halo yarın sefakoyen gelıcen mı ???
Kardeşim Ziraat Bankasında güzel bir özellik var. İlk sayfadaki numara hesap numarası. Para yatırılan bankamatiklerden kartsız ve ekstra ücret almadan nakit para yatırılabiliyor(kirayı öyle yatıyorumm)
Bankaya gittiğimde kira yatırırken kesin bende birşeyler yapabilirim.
Simdi gordum ,elimden geldigi kadar yolliycam yarin oglen kismetse
Bende eft geçtim şimdi. Yarın hesaba yatar.
Allah yardımcıları olsun....
Eksik listesini yayınlarsan ona göre yardım edebiliriz ***** öğrenci olduğum için fazla bişey yollayamam ama eğer eksik bişey varsa aileme aldırtıp sana kargolayabilirim
Az da olsa bir EFT geçtim,yarın hesapta olur inşallah. Allah yardımcıları olsun.. Durumları sürekli yazarsanız elimizden geldiğince birşeyler daha yapmaya çalışırız.