Maşallah cin gibiler ufak fenalarda bakış falan çok tehlikeli :)
Biz mesaideyiz bugün gidemeyeceğiz gibi yarın saat 2,5 3 gibi ordayım en kötü ihtimal.
ALLAH nasip ederse :)
Printable View
Maşallah cin gibiler ufak fenalarda bakış falan çok tehlikeli :)
Biz mesaideyiz bugün gidemeyeceğiz gibi yarın saat 2,5 3 gibi ordayım en kötü ihtimal.
ALLAH nasip ederse :)
5 yaşındaki 28 - 8 yaşındaki 31 - annesi 37 giyiyormuş .
ayakkabı göndermek isteyenler vardı diye yazayım dedim.
pejocu yaşar abi allah razı olsun adamsın !
Evde giyilmiş giyilmeyen kıyafette olabilir arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim.
çok yardımsever insanlar varmış allah razı olsun...
Ayın 8. inde maaş alınca bende 2. bir eft geçicem.
Kimseyi yadırgamak, yahut akıl vermek haddime değil ama arabasına incik boncuk şeylere para yağdıranlar görsün günceli
Kardeş sıkıntı değil elimizden ne geliyorsa keşke daha fazla gelsede daha fazla yardım edebilsek :(
bu hafta üst baş ayarlamaya çalışacağım kısmetse kendim getiririm leman ablaya teslim ederim para ne toplayabilirsek onuda getiririm,ALLAH kimseyi aç ve açıkda bırakmasın değil nağmerde merde bile muhçat etmesin elden ayakdan düşürmesin herkeze sağlıklı mutlu yaşam nasip etsin...
Elininizi taşın altına sokun AĞALAR ...
iNANIN İHTİYAÇLARI VAR :icon_tup: :icon_tup:
kış ayları çok soğuk geçiyor :(
Güncel konu atlamayalım beyler
Halil çok güzel konu Allah senden razı olsun
bende yeni gördüm
yardım edenler buyuksunuz Allah kabul etsin
konu sabitlense keşke
Karınca misali küçük bi eft geçtim yarın geçer hesaba Allah razı olsun herkezden...
Konuyu yeni gördüm, şuan kendi parasını kazanan biri degilim ama şahsi kullanacagım bir miktarı inşallah yollayacagım kardeşlerimiz için. Hepimize ellerimizi uzatabilmemiz için imkan sagladıgın için çok sagol halil. Bu arada bilgin yoktur belki diye söylüyorum. Sosyal yardımlaşmaya gidin,başvurun ailenin hertürlü soba kıyafet yiyecek vs 'sine yardım ederler + milli egitim le de görüşürsen okul olayını tak diye çözeler. Ücretli ögretmenlik yaptıgım dönemde van'dan gelen zor durumdaki ögrencilerim icin cok yardırdım, insanlara yanlış anlaşılma korkunuda anlayabiliyorum. Allah razı olsun herkes den.