Değil el yapımı olması uzaylılar hiç görmediğimiz hayal edemediğimiz uzuvları ile bile yapsa çirkin.![]()
Değil el yapımı olması uzaylılar hiç görmediğimiz hayal edemediğimiz uzuvları ile bile yapsa çirkin.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aracın içi çok çok kaliteli hissettiriyor ya. ama o dış tasarım tamam özgün bi şey de olmamış gibi.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİ UZMANI ENDER KOZLU & UMUT OĞUZ WİESMANN MF4 İSTANBULPARK F1 - YouTube
8.46yı kest ne öküz adammış bu umut oğuz![]()
3. sanayi den çıkma gibi duruyor, istediği kadar motor olsun, ruhu yokki. Bir de motor, şanzıman git sıfır al, karoser için bu kadar para mı ödenir?
aynen ben ilk baktıgımda türklerin yaptıgını zannettim önden buram buram fiber kokuyor çünkü.Sanayi işi duruyor.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
TR'de ki MF5 cidden biraz garip geldi banada biraz araştırınca,yurtdışında ki makinaların görünümleri daha güzel.Ama sonuçta hepsi birbirinden farklı,kişiye özel üretim belki getirenler öyle istemiştir.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
klima yerleri karsan j10 dan alıntı:
Wiesmann MF4 S GT 2012 Model 315.000 EUR Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 71112881
![]()
katlıam konusunda bı tane beyaz arac wardı beylıkduzunden satılık olan hanı şu uzerıne ne bulsan takılan araca benzıyo![]()
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş misali bizde beğenmedik![]()
bnce gayet güzeller firmanın da kullanıcıya farklı opsiyonlar sunması daha gzl
çok param olsa 1 tanede bundan alırım bulunsun diye![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)