Tekrar baktımda bu nedir aga ya , yazık paraya yazık
![]()
fiyatı gerçekten çok pahalı sanırım hiç bi özelliğide yok boş fiber araba![]()
hakkaten kalorifer çıkışları falan türk işi , orta konsol tam oturmamış fiber duruyor.. dışı fiber duruyor.. ufak göstergeler bildiğimiz ucuz gösterge kenarlarını turuncuya boyamışlar.. bişey diyimmi bence bu çakmatr de aynısını üretmeye çalışmışlar.. çünkü avrupadaki araçlar ile çok farklı bu
![]()
Benimde aklıma şu geldi,aracı Türkiye'de tekrar komple boyadıkları..Çünkü ***** TR'de beyaz hastalığı var sedefli beyaz filan satarız düşüncesiyle ama biraz arastırınca gordumku bazı araclarda ön ızgaralar boyalı siyah ve ya jantlarla/panjurla aynı renkte(kırmızı,gri,turuncu v.s)..Bu da zannedersem aracı kendi isteklerinize göre hazırlamalarından doğuyor bence.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bilmiyorum da o firmanın böyle bir teyp takacagını böyle bir jant takıcagını jantıda bu renge boyucagını , hiç sanmyorum yaw :/
Wiesmann MF3 Roadster 2012 Model 245.000 EUR Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 71114048
BBS LM güzelde işte o jant-panjur-iç döşeme v.s renklerinin hepsini araçları satın alanlar seçiyor sıfır km alınırken. Yani ben şuan alacak olsam Aracın gövdesini sarı panjurunu mavi jantını kırmızı içinide beyaz istesem yaparlarKi saçma sapan renklerde araçlar mevcut.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Trt'nin programında izlemiştim, fena uzuyor ama aracı pek beğenmedim![]()
Custom yapıldığı için sipariş esnasında sizden aracın detayları hakkında bilgi istiyorlar . Renginden iç döşemesine kadar kendiniz seçiyorsunuz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)