valla yol yardımı daha mantıklı, temiz çözüm olur
ankara kent parka gitmiştim şahinin anahtarı plastik yerinden kırılmıştı mecburiyetten ayrı taşıyodum onu tam otoparka parketdim kapıları kitledim anahtar elimden bi sekti lokar çukuruna lak diye gitdiyaşadığım rezilliği anlatamam arkadaşınızı çağarın çilingirin bi elemanını versin yanınıza yoksa direk gelirse adam cok para istiyor dükkanı kapatıp geleceği için
ardından kapalı otopark
bu saatte camcı olmaz kuvvetle muhtemel
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Hiç gerek yok çilingir en mantıklısı o gün kuzenimin 106ıda anahtar içerde kaldı adam geldi telle 10 dakika da açtı 25 lira da para aldı. üstelik 24 saat arayın geliyolar.
çiligir var çilingir var bu saatte çilingir 50 den aşşağı bırakmaz zorda kalınca tarife artıyor![]()
Everyday I ** çapuling...
nerdesin tam olarak?
bana semt söyle çilingir telefonu vereceğim
Bizim yolun ortasında nasıl olduysa çalışır halde kitlenmiştitansiyon aleti işe yarıyor çubuk veya tel tamamdır
![]()
...
aynısı yıllar önce rizede başıma gelmişti hemde istanbula döneceğim gün, benim amcaoğlu sağolsun bavulları bagaja yüklerken anahtarı içine düşürmüştü. tel soktuk kapının içine bir şeyler filan kilidin pimi kalktı ancak kapıda tık yok. bizde kelebek camı kırıp içeri ufaklıklardan birini soktuk ancak araçta çift kilit zımbırtısı olduğundan anahtar olmadan içeriden de açılmıyordu. içerdeki ufaklığa bagajın açma yerini tarif edene kadar anamız ağlamıştı. kelebek camı kartonla kaplayıp yola vurmuştuk (:
başıma geldi.audi yol yardımı aradım.biz gelirsek sadece camı kırarız dediler.saol onu bende yaparım dedim gelmeyin dedim.bi tane çilingir çağırdılar.kapıyı esnetip aradan bir çubuk sokarak içeri sokarak kapı açma düğmesine basmayı denedi ama açamadı.biraz kapıya zarar verdi sövüp gönderdim.başka bitane çağırdık adam profmuş özel maymuncuğu vardı 20 sn de kapıyı açtı anahtar girişi bölümünden.araba yıkamanın suçu olduğu için ben ödemedim ama 150 tl para almış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)