Metin Alan'a boncuk gibi wrx sattık daha taze taze
ille de alacam diyorsan inan önce iyice bir analiz et wrx ile sti arasındaki farkları, zira kağıt üzerinde 40 küsür hp gibi görünse de inan çok farklı arabalar. 2si de gayet iyi ama amaçları çok farklı...
Kaldi ki sen basan adam değilsin wrx yeter sana hacım
@khan: taşınma işlenleri ne zaman bitiyor, bir hayırlı olsuna gelmesek mi?![]()
serviste Argos Subaru'yu kullandım.
Yalnız şaştım kaldım ya arabamla bu kadar çok karşılaşmanasende forester mı vardı o zaman hatırlayamadım şu an
![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Şu arabanın tadını çıkartmak adına Ankaraya taşınıcam başka çaresi kalmadı![]()
Bizdeki maximum kar budur![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yeşilköyde çiroz halısaha tesisleri var onun otoparkında istediğin gibi keyif çatabilirsin. maç çıkışı arkadaşın araba kaldı bense keyfini çıkarta çıkarta çıktım. daha 15 gün oldu ancak sırf bunun için bile iyiki subaru almışım diyorum.
Korhan dostum, bu araç önceleri 34 plakaydı ve fiyati o zaman için oldukça uygundu WRX'ler ile aynıydı nerdeyse (zaman 2010'nun sonu 2011'in başı idi.) Sonra Ankara'ya geldi. Ankara'da satan adam alacak karşılığı aldım felan diyordu ilanda. Sonrasında da Barış arkadaşımız almış.
Benim WRX'in yağını değiştirmeye gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Barış arkadaşımızda aracını getirmişti. Şaseleri vs. düzgün olan bir araçtı dendi ancak mesela karteri felan delip basınc sensorlerini vs. takmışlardı (bana göre pek özenli yapılmamış gibiydi neyse) . komple eksoz, headers vs vardı.
Yanlış hatırlamıyorsam Argos'taki arkadaşlar aracın yağının az olduğunu eklenmesi gerektiğini söylemişlerdi.
Barış'a hayırlı olsun dedim
İlginç bir impreza idi fiyatı insanın aklını çelmiyor değildi yani.
Ben de siyah WRX vardı.
çok güzel bir araçtı arkadaşlar
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Her şey tecrübe Gökhan biraz masraflı tecrube olmuş ancak olmuş başka zamana aynu yanılgılara düşmessin. Benim aklımda istanbul diye kalmış belki de Ankara'lıdır hep ancak Ankaralı olsa plakası KA olmaz çünkü o dönemde her aracın plakası ilçesine göre olacak uygulaması vardı. Neyse boşver ne olduysa artık. İnşallah gönlüne göre bir tane bulursun ancak STI az var ve çok el değiştiriyor. Her el değiştirmesi de ayrı bir yıpartıyor araçları.
senin aracı merak ettim, bu aralar bir wrx alma şansım var bilgi alışverişi yapalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)