adamlar sanatçı..
bızımde basımıza gelen olayı anlatıyımm
bundan 3 sene once arkadaslarımla beraber arkadasın yazlıgına gıttık her neyse tabı bunlar yol boyunca bıra ıctıler kafaları guzel oldu ben aracı kullanıyurm her neyse yazlıga geldık baahceden gırdık ıcerıye bızımkı anahtarı cıkarttı kapıyıı acma calısıyor ama karanlıktan hıc bır sey gozukmuyor sonra altım anahtarı elınden kapıya dogru kolumu uzatıyourm bosa gıdıyor dedım kapı yok telefonun ısıgını bı tuttum harbıden kapı yokısıkları actık guleyımmı aglıyımmıı sasırdık kaldık evın ıcınde plazma var mac bılgısayar var ev agzına kadar dayalı doselı yanı hıc bır sey almamıslar evın kapısını sokup almıslar
gece orda kaldık pazartesı demır kapı yaptırdık
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Yakında tavanı da söker götürürler sabah bakmışsın araban cabrio olmuş![]()
şaka bir yana işin suyu çıkmış artık.
Vay arkadas ya
o kadarını bilmiyorumda servisi aradık sıfır kapı için 2000 tl yi geçer dediler.. yarın komşu servise gittimi tam fiyatı alıcak..
adam neden araba çalsınki kapıda plaka yok-şasi numarası yok çöpsüz üzüm öteki taraftan arabanın içine girdin immoblizer varsa onu hallet sonra plakası mobesesi devriyesi uğraş sonra parçalat uzun iş bu şekilde hazır parça
sonra sat çıkmacıya toyota corolla boyalı dolu sol kapı diye bittiii
arkadaslarin dedigi dogru orjinal kapi almaya kalksan baya bir para birde fabfikasyon boya usttundeyse ki eminim ona bile bakmislardir.ihtiyaci olan bir arabaya cuk diye takarlardedemlerin mahallede de apartman girisinde kidemir kapilari calmislar devriye gezen polis yakalamis.sonra ertesi gün herkesi cagirmislar kapisini taniyan karakoldan almis eve dönmüş
Ben de bu ara çok fazla depo kapağı olmayan araç görüyorum çevremde, tesadüf mü yada hepsinin bir şekilde kırılmış mı yoksa cidden onu da mı çalıyorlar merak ediyorum![]()
önceliklle geçmiş olsun.ama akşam akşam çok güldüm ya....
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
bizim sokakta da 1 ay içinde 2 kez 206 sunroof ı çalındı arkadaşın arabasına abone oldular artık.şerefsiz çok.
mllettekı ne cesaret ya gecmş olsn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)