vallaha her gun gectıgım yol evımın yolu sabah aksam gecerım daha yenı sızden goruyorum aksamlarıda allah ne verdıyse trafık yoksa gırerım o vıraja gercı tırtıklar var sapıtıo arac orada yavaslıyorum gelse gelırdı heralde ?
gecen gun cok normal gecerken sısler acıktı patladı flaslar anlamadım yanımda arkamda onumde kımsede yoktu bostu yol ılgınc valla ceza odemeye gıdıcem cıkar zaten orda
geçen frenle birlikte 60km/s hız ile oraya girdim flash patladı vay anasını dedim. basmıodum bile arkamdakine yol vermek için sağa çekilip tekrar sol şeride girerken flash patladı. ama benden önce geçene değil bana... geç algıladı herhalde kurban biz olduk. görünürde bi cezam gözükmüyor bakalım nolucak.
Fincan Cafenin tam karşısı galiba 24 saat radar ile izlenmektedir gibi bir levha koymuşlar.Klip mi çekiyorlar yoksa gerçekmiceza geldi diyen duymadım ama ? Birde Akdeniz Dondurma nın olduğu ışıktan Laura kavşağına kadar olan düzlükte gezici radar mı var ?
#eksikpazar
zaten çevirmeler yüzünden ışıklara ve dedemana inemez olduk bide bu çıktı başımıza nedir bu antalya tayfasının çektiği arkadaş...![]()
osmanım gecen muhabeet oldu hız sınırı 60.. yukarısına yazıp gonderıyolar 3 5 cocuga gelmıs aynı yerden ve calısır durumda..
AMAN DIYIM DIKKAT ARKADASLAR!
siz orda gazlamaya devam edin.. benim arkadaş mobesa sistemlerinde çalışıyor. bütün hızlı geçen araçlara kesiliyormuş ceza. 15 günde bir toplanıyo kayıtlar daha sonra işleniyor. eğer plakanız varmı yokmu sorgulatırayım size![]()
![]()
![]()
50 km hız dıyorlar ancak vıraj oldugu ıcın 30 +%30 olarak dıyorlardı ama daha onceden bır cok kez hızlı gectım sımdı dıkkat edıyorum.Birisi gelis bırısı gıdıs serıdıne bakıyor kamerayı 5 dk falan ızlesenız anlarsınız flash patlıyo bırısı vıraja hızlı gırdıgınde ama ne oluo bılmıom orayı hız denemesi yaparak donmek ısteyenlerın de oldugunu bılıorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)