benımde vardı crxvtec yaş 33 dü ozamanlar hey gıdı gunlerElimiz mecburdu mayıstan eylule kadar ban yıgınde sıkıntıdan açtıydım
![]()
benımde vardı crxvtec yaş 33 dü ozamanlar hey gıdı gunlerElimiz mecburdu mayıstan eylule kadar ban yıgınde sıkıntıdan açtıydım
![]()
ben sitenin eski üyesiydim uzun bir süre girmedim sonrada eski üyeliğimi açamadım ve yeni üyelik aldım ama eski üyeliğim hala gözüküyor eski mesajlarımı hala bulabiliyorum forumda ama misafir olarak yazıyor profilde eski üyeliğim meta-R sıkıntı olurmu ?
imza : melih tarancı...
yok olmaz ..
zaten verimli olmadı bu düşünce
pek istekte bulunan yok.
demekki böyle gider
güzel bi düşünce =)
Hayırlısı be gülüm
g.avci25@hotmail.de
mail adresli arkadaşım siteye üye oldu ama herhangi bi aktivasyon maili gelmedi üyeliği onaylanmadı bi kaç kişiyle irtibata geçtim ama yardımcı olunmadı
yapabileceğiniz bişey varsa pm atarmısınız
@Maxi
Hiç kullanmadığım bi hesabım var. Onaylanmadı diye bu hesabı almıştım. Ama şu anda hatırlamıyorum bile kullanıcı adını.
http://www.techturkey.com/forum/memb...23-ardali.html bana ait ama şifre adres hatırlamıyorum.eski profil kullanmıyorum.
Aklima gelmedi bile fake acmak bu sitede yoksa hazirda 1000den fazla mail adresim var.cok severim her sitede 100 den fazla acc. acmayi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
güzel bi uygulama. ip yöntemi saglam gibi geliyor kulagıma
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
arkadaşlar pek talep gelmedi açıkçası
insanlar fake üyelikleri ile daha mutlu demekki
birde sizin hatırlamadığınız ismi ben nasıl bilebilirim çok komiksiniz
zaten iptal etmeden önce o üyeden onay mesajı istedim
arada çakallıklar olmasın diye
eğer üye isminizi ve şifrenizi hatırlamıyorsanız geçmiş olsun zaten unutun gitsin.
Mesela sizofrenmis kendi hesaplari arasinda kendi kendine atar gider yapiomus. Benim basima geldi valla starcraft zamanindan. Serverda chat odasinda mesajin kimden geldigi yazmiodu. Arkadasla chat e girdik sonra ben bi iceri gittim bi geldim bizimki hizli yazarken kendi attigi postu unutup 2 satir kendi kendine takilmis sonra uyanmis naapiorim ben diye. Bi gordum gulmekten sandalyeden dustum
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)