ben de sinemanın kapısına kadar gittim herkes kötü diyo diye girmedim iyi ki girmemişimbi adam işini kötü yapıyosa ikinci filmi çekme fırsatını vermemek lazım bence.. mesele bizim cebimizden çıkacak 30 lira değil..
ben de sinemanın kapısına kadar gittim herkes kötü diyo diye girmedim iyi ki girmemişimbi adam işini kötü yapıyosa ikinci filmi çekme fırsatını vermemek lazım bence.. mesele bizim cebimizden çıkacak 30 lira değil..
Salonda iki tane velet vardı (13-14 yaşlarında) hep onlar güldü. Gitmeyin, büyük hata olur, olan parama ve zamanıma oldu.
dün evde sümelanın şifresini izledim harbi güzeldi hem komedi hemde sonları duygusal oldum valla.millet küfürlü diyoduda.bizim oralarda çıktuğun yere falan çok derler normal geldiizlemeyen izlesin
büyük beklentiler ile gidilipte neredeyse gülmeden çıktığım tek türk filmi..
-be yourself everyone else is taken.
valla hiç güzel değildi ayıp olmasın diye arada çıktım kaçtım![]()
berbat ötesi bi filmdi :S
kötüydü ama gidin benceHem leyla ile mecnundaki dedemizde orda
sıkılmazsınız bence illa sinemaya gidilcekse şuan en iyi film
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Simdi ciktim filmden..cok iyi degil..berbat da degil..bazi gulduren sahneleri var..vasat denilebilir..
filme gitmeden resmen tiksindim filmden yorumlardan ötürü![]()
Film aşırı güzel degil ama yinede fetihten guzell... Fetihe gideceginize buna gidin derim ben...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bazı sahneler daral getiriyor ve sıkıyor insanı..
Fragmanındakilerden başka komik sahnesi yoktu desek yalan olmaz.
We’re the middle children of history...
Güzel 2 tane sahnesi var 1.si kartın şifresi olan bölüm 2.si kadına miras kalan 40.000.000 sahnesi öle paramı olur ya falan dio o kadar gidilmez deil can sıkıntısı için gidilir ama hususi gidilecek bi film deil![]()
MGN TypeR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)