Hızlı aracın varsa %100 suçlusun bu memlekette suçlu sen olmasan bile hızlı aracın olduğu için sen yaptın veya yaptırdın sanırlar. Geçmiş olsun bu arada araç sahibine ve yanında ki arkadaşlara önemli olan cana gelmemesi.
Printable View
Hızlı aracın varsa %100 suçlusun bu memlekette suçlu sen olmasan bile hızlı aracın olduğu için sen yaptın veya yaptırdın sanırlar. Geçmiş olsun bu arada araç sahibine ve yanında ki arkadaşlara önemli olan cana gelmemesi.
Geçmiş olsun. Kimseye bişey olmamış olması sevindirici.
bu kadar komik yorumlar yapılırmı bilmeden etmeden yapılan yorumlara bak adamı asalım o zaman bu yazanların hangisi yolda emekli memur gibi kullanıyor acaba
kazaya yapan arkadaşa da nasıl ve ne şekilde yaptıysa yaptı geçmiş olsun diyorum
Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Ve baran arkadaşıma katılıyorum.Birde ben şunu anlamıyorum.Baba 4 lastik alıcam diyemem ama RX8 var bir çelişkili.Herkezin parası kendine ama mesela ben benim arabayı 1 senedir yatırıyorum.Bazı bakımlarını yapmam lazım yapamadığım için trafiğe çıkıp rezil olup yada başkasına zarar vermemek için araba yatıyor bence böle olması lazım.
Geçmiş olsun diyelim.
Baran sen yanlis anlamissin bence senin nasil biri oldugunu bilmiyorumda.arkadas zengin pici olarak ifade ettigi farkli birsey bizde biliyoruz lastik parasi istemekten istemeye fark var.arkadasi savunmuyorum sadece seni az cok burda taniyorum uzerine alin istemedim:))
Arkadasim sanada gecmis olsun tekrardan lastik onemli bende yeni lastik almaya bir hafta kala yani maas almaya kaza yaptik taktiri ilahi derim kimseye bisi olmadi allah daha buyugunu yasatmasin
zengin piçi değilim demişsin arkadaşım burda biraz yanlış laf etmişsin her zengin piçmidir..
ayrıca yazdıklarınla çelişmiyormusun zenginlere piç dediğin için para pul mevzusuna giricem normalde hiç sevmem ama madem zenginlere hakaret ettin bende yazmak isterim caddede oturuyorum diyorsun caddede evler ne kadar ??? altımda rx8 im var diyorsun yaşın 22 benim bildiğim rx8 ikinci elde alsan ortalama temizlerinin fiyatları 45 bin tl den başlıyor.. sen o yaşda babadan yardım almadıysan altındaki arabayı nasıl aldın.. bu durumda sende o hakaret ettiğin sınıfa girmiyormusun.. yanlış anlama sadece yazdıklarında çelişki gördüm ondan yazdım yoksa polemikleri karşılıklı yazışmaları hiç sevmem..
ben o kadar çok senin dediğin zengin çocuğu gördümki zamanında parası olmasına rağmen gittiler araçlarına jant kolon teyp ıvır zıvır almakdan hiç bir zaman kabak lastiklerini değiştirmeye fırsat bulamadılar..
ama o kadar parası olmayan insanlarda gördümki parası az olmasına rağmen ilk gidip 4 lastik alıyordu onu alamıycak güçde olanlar bile durumu iyi 15-20 bin km götürücek diş derinliği 5 cm lik çıkma lastikler alıyordu..
tekrar canı gönülden diyorumki geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin iyi biriymişsinki allah korumuş insana değilde ağaca vurmuşsun çünkü tahminim cadde gece vakdi kaldırım bilhassa epey kalabalıkdır..
vay arkadaş nasıl bişey bu, adamın kendi sıkıntısı yetmiyor birde burda size laf anlatmaya çalışıyor. geçmiş olsun birader, sıkma canını..
Beyler zengin picinden kastim sorumsuzca laylaylom yasayan kisiliklerden bahsedyrm alkollu arac kullanip aman patlasam nolur bana bisey olmasin diyen bi zihniyet degilim onu kastetmek istedim.cunku kazadan sonra bana gelip kirmizi arabyi gorup haketmissindir sen diyen insanlar var beni bu tarif ettigim kisilik sinifndan saniyolar..yoksa elbette babamdan ve benim biraz kazancimdan ve cok seyden kisarak ben bu araca biniyodum..demek istedgm sey yanlis anlaslms yada dogru yazamamisim kusura bakmayin,vurdumduymaz biri olmadigimi belirtmek istedim sadece
yok değilsin onu ilk mesajından anladım zaten başkası olsa burda eser gürler onu eleştirenlere hakaret falan edebilirdi senin belli çok güzel bir ahlakın edebin var tekrardan çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin inşallah rx8 ni aratmıycak daha güzel bir araç alırsın zaten kaskon olduğunu düşünüyorum canada gelmemiş sana kız arkadaşına arabadaki diğer arkadaşlara o yoldaki kadına gerisi önemsiz..
Demekki gozluk takiyorsun.bu sana ilk tepki degil;)
Ya arkadaslar kime ne lastik almis almamis zebginmis degilmis kasko experi misiniz neyin muhabbeti bu ya ? Yok gazladi yok simardi kalti para onun can onun ister gazlasin girsin ister lastigi patlasin sosyal mesaj vermeyin birine vursa carpsa vebalide cezasida boynuna adam kaza yapmis cani burnnundadir adam iyi sabrediyo kardesim gecmis olsun allah buyugunden esirgesin
Geçmiş olsun kardeşim.
Herkese ders olur umarım.
geçmiş olsun..
Gecmis olsun allah beterinden esirgesin.
Cok gecmis olsun,sana kaza yerinde araban yuzunden "haketmissindir sen" diyenlerden farki yok burada olumsuz yazanlarin.Bu tip durumlarda insanlar senin bindigin araci ya alamadiklarindan,alsa isletim maliyetine yetisemiceklerinden,ona da yetisseler alip kullanmayi beceremiceklerinden kiskanip abuk subuk konusabilirler.
Senin hangi harcamani ne zaman yapmayi planladigin kimseyi ilgilendirmez,denilse denilse "keske ihmal etmeseydin" denir,aracindan ayrilmak zorunda kalmissin insallah daha iyileri nasip olur,daha guzel araclara agzinin tadiyla esinle dostunla binersin.