iyi kötü çoğu kişinin kazası vardır ufak yada büyük sana,arkadaşlarına veya herhangi bir şahısa birşey olmadıysa canını hiç sıkma arkadaşım herşey zamanla yerine koyulur geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin inşallahAlıntı:
Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.