Gecmis olsun Allah beterinden saklasin mal yerine gelir sukur ki kimseye bisey olmamis..
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin mal yerine gelir sukur ki kimseye bisey olmamis..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Cok gecmıs olsun , Allah beterinden saklasın.Kazadan 10dk sonra sanırım gördüm bende.Araç kötü haldeydi.Soran arkadaşlar olmuş cadde de gezen kırmızı makyajlı kasa basık olan rx mi diye bu araç o rx degil.
bir aracın pert olması için 100-150 km hızla gitmesine gerek yok.. 60 km sabit hızla vurdunmu iç organların oynar yerinden , araçda pert..
60km
hatta civig Eg pert ötesi oluyor 60km de..
Arkadaşım geçmiş olsun , boşver kulak verme sen konuşulanlara.
geçmiş olsun , eg çok fena oluyormuş .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Geçmiş olsun kaza bu sanırım.
Bağdat Caddesi
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
çok geçmiş olsuun kafana takma diyen der yazan yazar kimseye bişey olmaması sevindiri allah korumuş tekrardan çok geçmiş olsun
Peugeot Sport
bende aynısını aklımdan geçirdim,bana babam lastik aldı,arabamı da o aldı,zengin picimi oluyoruz yoksa bana + olarak,
akıl 3 karıs havada
nerede nasıl gösteriş yapsam para harcasam
valeye 50 vereyimde beni saysınlar tarzı olsam,genel olarak bi boka faydam olmasa,hayatımda bi basarım olmasa okulumun da hakkından gelmezsem mi zengin pici olurum?
arkadas niye kullandı bilmiyorum da bunlar biraz karsındaki adamı hıc tanımadan yorum yapıldıgı zaman hazımsızlıga giriyor.iyi arabaya binen genc birisi her zaman zengin pici olmuyor,fesatlıga lüzum yok.tanırsın pic dersin ayrı mesele..
sonuc olarak gecmıs olsun cana bişey gelmemıs koyarım gecerım rx8 ıne.gönül ister arbaayada bişey olmasın ama olan olmus cana bişey gelmediyse rx8 dert değil..tekrar gecmısler olsun..
o gazlarken benim sevdiğimin canına zarar gelirse gazlayana çok pis gazlarım !!kusura bakma arkadaşım .sosyal mesaj biryere kadar ama haklılık payı da yok değil arkadaşlarımızın .
kardeşimizin yaşı daha çok genç,kötü de olsa tecrübe tecrübedir.Bu kazadan bir ders çıkardığını düşünüyorum .Tekrarının olmaması dileğimle.
zaten araç sahibi arkadaş çok yumuşak huylu güzel bir insan ortalğı velveleye verip gaza getirmeye çalışanlar derdi başka..
araç sahibi arkadaş bir şey dememiş gayet yumuşak güzel açıklayıcı bir üslupla yazmış her şeyi cevaplamış tüm soruları ama aralara birileri giriyor vay efendim şöyle böyle deyip ortalığı gaza getirmeye çalışıyorlar anlamıyorum zaten bu tür insanların amacı ne..
gereksiz polemiğe girenler olmuş,zengin piçi lafı yanlış vurgulanmış.kaldırımdaki kadından kurtarmanız büyük şans Allah beterinden korusun geçmiş olsun
geçmiş olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)