Hayırlı olsun abim :(
Printable View
CJ&V - 207 RC vs Golf 5 gti, 206 rc, clio 3 rs, clio 16s, saxo vts - YouTube
rc bnmde uzun zamandır takip ettim bi arac biraz bızıklayınca giderlide oluyo
Motor sanzıman kulakları bıraz zayıf genel bir gaz kesme problemi var rampa yukarı yolda dip gazda al ver yapma gibi nadiren şehir içi trafiğini hiç sevmeyen süreşe sahip onun dışında dediğim gibi gerçekten çok keyifli bir araba yol tutuş olarak zaten muazzam.Ben çok roll kovalayan biri degilim ki 207 RC'de ne roll yapıcak bir araba nede Typerla kıyaslanıcak bir araba değil.Ben 200'e kadar denedim gördüğümü yazıyorum.Eğer karar kılarsanız düşük km ve 2009 olmasına özen gösterin derim.
Teşekkürler de miniyle aynı motor kullanılıyo bildiğim kadarıyla en az mini kadar gider heralde :) abi ankarada kinin ilanı falan var mı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12949736/detay
Bu benim eski araç.. 12000 km kadar sürdüm.. 2 parça boya var, sürtme.. Resimleri var.. Rakamı çok uygun olursa alınabilir.. Özellikle içi sıfırdan bile ötedir..
Kafam hepten karıştı gidiyo gitmiyo mu bu arabalar alıpta hayal kırıklığına uğramıyalım :(
kafanı karıştırmıyım ama o rakamlara ii giden lere alternatif olarak czt ye de bakablirsin
aracını yürütmek istiyorsan o bütçelerde s3 8l, mk1 leon 1.8t cupra yada tsport tavsiye ederim,
207 görsel olarak ve model olarak yeni, güncel tasarımlara yakın olduğundan daha ilgi çekebilir,
http://www.techturkey.com/forum/gene...ye-yardim.html
bu konuda işine yarayabilir
öncelikle sorularınıza cevap veriyim.6 aydır 207 rc le mans kullanıyorum.öncelikle aracı hangi amaç doğrultusunda alacağınız çok önemli.keyif için arasıra gazlamak için düşünüyorsanız donanım-model-performans olarak alabileceğiniz en iyi araçtır.kronik arıza olarak sente atlama gibi sorunu var.çözülmüşse sıkıntı yok.bu aracı düşünürseniz şanzımana ve ateşlemeye özellikle baktırmanızı tavsiye ederim.yürüme konusuna gelince bu araç yürümüyo diyemeyiz.ne yazıkki peugeot bu aracı 175-190 hp aralığını kaldıracak parçalar koymuş.bunlar dumpvalve,intercooler,bujiler,bobinler benim bildiklerim.bu parçaları güncelleyip yazılım egzoz yaparak güzel sonuçlar alınabilir.kısacası biraz emek ve sabır isteyen bi araç.ara hızlanmaları düzelir yalnız max hızda bişe beklemeyin 5 ileri şanzıman aracı bitiriyo.megane rs e gelince 2.0 turbo motor 225 hp diye biliyorum.rcden çok daha hızlı piyasası değişken bir araç.temizini bulmakta gerçekten zor bulsanızda fiyatı yüksek olacaktır.miniyi hiç yazmıyorum bile. bu temizlik durumu rcde de aynı mekanik ve kaporta durumuna özen gösterin pişman olmazsınız...
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.. Gayem ara sıra gazlamak ses almak başka bişey değil
Hayalimdeki araç. Hem modelli hem yakışıklı hem lüks. Cidden alınır abicim. :)
207 rc lerde sente problemı varmıydı..
gt lerde sadece var sanıyordum bnde .
motorlar aynı turbo yazılım piston farkı var yani rclerde de vardı tabi herkes garantide çözdürmüştür araç alıcak olan arkadaşların yine kontrol ettirmesinde fayda var.