ben su stıcker farkı var dıye bılıyorum sadece
Amaç hızlı güzel donanımlı yeni bi araç almak mı yoksa amac donanımlı güzel ve daha hızlı bir araç almak mı
abi lemans diye kimsenin ekstra para vercegini dusunmuyorum sahsenhadi beyaz renk normal RC'de olmasa neyse, beyaz cok guzel duruyor da, o da degil
donanim olarak daha bos, 2 stikir fazlasi var, donanim olarak bos olmusken kayda deger bi hafifletme olsaydi bari arabada diyecegim, o da yok
camtavanli bir araba almaya calisin bence, aracin icine kattigi hava paha bicilemez. tavanin baya baya %90'i falan cam oluyorornegin yeni megane coupelerde cam tavan diye gecen 2 karislik cam gibi degil
Peugeot 207 RC Le Mans 2009 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 46127377
düşünürseniz araç bizim..çok temiz ve sıkıntısız...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
fiyat olarak mini den daha avantajlı ve bi okadarda zevkli olmasada fiyatına göre aratmaz diye düşünüyorum.
16 JDM 55
Password:JDM
207 GT daha konforlu yumuşak.
207 RC daha sert daha spor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)