Forza forumu buldum. Onların aynı setup' ı geçiriyorum aracıma yine dayanmıyo yine sağ solda spin atıyorum. S Class' da hiç durmuyo araba sürekli spin yiyorum.
nedir forum adı![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Kardeşim gt5 ve forza simülasyon olduğu için drift'i baya bir gerçekçi yaptı adamlar.
Nfs gibi 200'le girip direksiyonu kırdığınız gibi yanlamayı beklemiyosunuz heralde![]()
Mümkün olduğu kadar manuel vites'le oynayın ayrıca vites aralıkları uzun olmasın.
Gt5'te ben yanlarken yanımda beni izleyenler,ne var la bunu yapmada derler.Veririm joystick'i ellerine hadi yanla derimMümkün değil yapamazlar,Ciddi anlamda zor çünkü parmakları çok hızlı kullanmak lazım bazen.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Forumlardaki setup ları birkaç kez denedim de tırt oldu hepsinin sonucu..
Adam akıllı bir setup hazırlayabilmek gerçekten bilgi birikimi ve zaman istiyo, öyle bikaç saatlik iş değil bana göre..
İşin özü doğru setupta yani kısacası![]()
Forum sitesi Budur abi Link Şimdi link' i verip google baş taşı yapmıyımda
Onur abi ben genelde el freni veya kullanmayı sevmiyorum LFS' dede aynı şekildeyim Tapa Gaz olur GazPompalarım ama bunda LFS' de yaptığım haraketleri yapamadan spin' i yiyorum zatenS Class' dan bi önceki sınıf yaptığımda bu seferde araba hantal oluyo S' de spinim bol oluyo bencede bana Tune lazım abi
Abim simülasyondan yana sıkıntım yok yıllardır LFS oynuyorum drift anlamında sıkıntılı değilim ama bu biraz daha karışık, gerçi lfs' de ben benim arkadaşın setup ile girip yanlıyorum ama setupım olmadığı zaman bile race ayarı ile yanlıyadabiliyorum burda setup yaratamıyorum Tune kısmı çok geniş çaplı yapmışlar ve terimleri falan bana çok uzak geldiğinden işin içinden çıkamaz oluyorum
İşte bende live olmadığından bende anca forumlardan alıntı yaparak işi çözmeye çalışıyorum başka bi çaremde kalmıyo ya forum oluyo ya hiçKoca forzadada sadece sadece Race atmak saçmalık oluyor, Drift' i çözmem gerek
İşte usta kişilerden böyle tiyolar alsam çok çabuk kavrıcam ama çevremizde xbox oynamış kişi yok kime sorsam Ps3 Pes, Fifa, TekkenCem abi biraz taktik paylaşsan süper olur abi
![]()
İşte usta kişilerden böyle tiyolar alsam çok çabuk kavrıcam ama çevremizde xbox oynamış kişi yok kime sorsam Ps3 Pes, Fifa, TekkenCem abi biraz taktik paylaşsan süper olur abi
[/QUOTE]
abim askerde yazamaz ben kardeşiyimvalla bende drift ustası değilim ama aldığım ayarlardan gördüklerimi söylüyorum sadece ..
Team PAŞAOĞLU
Forza Candır yahadi yeni videolar resimler HAdiii
![]()
www.drecu.com
sen acemisin![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)