5o msj yapıp konu acar bu tam bı çözum degıldır ve bu konuda hıcbısey yapamayız
5o msj yapıp konu acar bu tam bı çözum degıldır ve bu konuda hıcbısey yapamayız
www.honda-tech.com
2010 un 3 ncü ayından beri foruma üyeyim.o tarihten beri nerdeyse bütün konuları hatim etmişimdir ama mesaj sayım 7.şimdi konuları görememek bana haksızlık olmazmı?satılıklara konu açmak gibi bi derdim yok ticari bi faliyetimde yok ben okumayı seviyorum sadece bildiğim yada yardımcı olabileceğim konulara yazıyorum illa kabul görebilmem için boş konuşmam mı gerekiyor?
bazı üyelerimiz mesajı dikkate alınmalı demiş ama bence yanlış tabi hemen üye olduktan sonra lak diye satılık ilanı açanlar var o daha da yanlış mesela ben üye olduğumdan beri hemen hergün siteye giriyorum ilk burayı açıyorum girmezsem rahat edemiorumama mesaj sayım hala 60larda çünkü herşeye yorum yapmıyorum, Bu yüzden süre veya daha başka bir çözüm daha mantıklı
ben de 2011 ortasında üyelik alan ve mesaj sayısı 50nin altında olan bir üyeyim. şöyle birşey öneriyorum; yeni üyelerin ilan açabilmesi için belirli bir saat online olması gereksin. ama 50 mesaj olayı da önemli. okumaya herhangi bir sınırlandırma getirilmesinden yana değilim. geçtiğimiz günlerde satılıklarda konu açmış bir üyeden ürün alımı yaptım.
birde fotoğraf boyutları var..sitede fotoğraf boyutları belirtilmiş 800x600..inatla milyar piksel fotoğraf yükleniyor..
edit:..............
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
100 Mesaj yada min. 6 aylık üye olması bence adil olur.
Mesaj atmayıp konuları okuyan bir çok insan oluyor. Onlar içinde adil bir uygulama olucaktır.
alıntıya HAYIR...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bencede yonetim onaylı olsun mesela ilan acan arkadas resim koymuyor malı görmeden bilen kişiler malı alıyor resim fiyat içerik onaylanmıs olur
1. 50 mesajı olmayan satılıklarda konu açamasın.
2. İlanlar yöneticiler tarafından kontrol edilsin.(resim boyutları, fiyat, doğru başlık altında açılmış mı gibi.)
3. Güncelleme mesajla değil bir düğme yardımıyla olsun. ilana yorum yapıldığında ilan üste çıkmasın. 24 saatte 1 kere ilan güncellensin. (forum.donanimhaber 2. konuları gibi)
bu kriterler sizleri cok rahatlatıcaktır. böylece flood yaparak ilanı yukarı çıkartamazlar, 50 mesaj diye bir gerilim olmaz, ve ilan altında herkes istediğini rahatça sorar .
aslında çözüm istediğim en önemli konu "güzel fiyat alabilir miyim?""son oluru nedir""dip fiyat" tarzı yorumlar. meraktan çatlıyorum acaba adama bana söylediğinden 10tl ucuzmu söyledi diye![]()
Benim teklifim satiliklar bolumunu sahibinden gibi ucretli yapalim . Guncelleme de para ile olsun hepimiz bu dertlerden kurtuluruz kanimca![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
İlanları yönetim onaylasın.
Çünkü yukarıdada yazmışlar arkadaşlar uzun süredir forumda olupta mesaj yazmayanlar var.
Ayrıca 50 mesaj yada 200 Mesajı yazmak ne kadar zaman alırki ???
Bazı örnekleri ileteyim.
Bi iki forumda yönetim onaylamadan ilanlar yayınlanmıyr
Bir sitede ise yeni üyeler vs konu açamıyor. Belli oranlarda istatikleri olan yada gerçekten o sitenin konusunda bilgili ilgili olanlar yönetici tarafından kıdem yükseltiliyor. Hoş burada üye sayısı ve sayfa gösterimleri had safhada buna yöneticiler ne yapsın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)