Bu kalpli çikolatalardan nerden bulabilriz ? Fiyat olarak şu kadar istiyorum diyip alabileceğim bi yer var mıdır ?
Bu kalpli çikolatalardan nerden bulabilriz ? Fiyat olarak şu kadar istiyorum diyip alabileceğim bi yer var mıdır ?
çiçek sepetinden yaptırdım ben bi kaç kere iyi kutusu falan güzel çikolatalar da idare eder
Abi sevgililer günü diye illa hediye almaya gerek yok. Süpriz dediğin beklenmedik zamanlarda yapılır. Herşeyim feda ona o ayrı ama şahsen genel olarak masrafsız olan seçenekleri seçiyorum ben aynaya, oje kutularına vs not yazma, kitabın ilerki sayfalarına şiirler falan az yakıyor çok kaçıyor bunlar![]()
şuan için aklıma kalp şeklindeki kutuya çikota geliyor.. onun haricinde bir çiçek.. romantik bir akşam yemeği, ardından konser dinletisi, ardından vadide manzara eşliğinde şarap keyfi, sonrasında romantik bir film..daha ne yapim bilemedim ahha
![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
dün öyle konuşurken facede buna "içinde sevgililer günü olmasaydı ; Şubat'da 31 çekerdi " yazdım kız birden bire küstü...Yanlış anladı yazdıgımı heralde halbuki sonuna gülücük felanda koymuştum sempatik görünsün diye... 3-4 gün gider bu küslük hediyede yalan olur böylece
![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Çok özel birine 14 şubatta çıkma(hiç hoşlanmadığım bir kelime ama başka tarif bulamadım) teklifinde bulanmak istiyorum öğrenci işi önerinilerini alabilirmiyim abilerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)