Ben isimlerimizin yazılı olduğu bi duvar saati bi de buzdolabı için magnet siparişi verdim. Bi de çiçek alınca tadından yenmezBüyük bi yük kalktı üstümden
![]()
Ben isimlerimizin yazılı olduğu bi duvar saati bi de buzdolabı için magnet siparişi verdim. Bi de çiçek alınca tadından yenmezBüyük bi yük kalktı üstümden
![]()
Show radyoda nihat sırdar dinleyicileri için
14şubatta çiçek yollayacaksanız %20 promosyon kodu verildi.
sitede promo code yerine KALP yazıcaksınız![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Ya lanet olsun gününe de hediyesine de yaa
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
sağolsun dört arkadaş birlikte gittik swatch daki bir saatte karar kıldık...üzerimden büyük bir yük kalktı..![]()
tabi ya ...
çiçek sepetının azızlıgıne ugradım bende 1 hafta once baktıgım bı hedıye sepetı vardı ıcınde mum(2) kupa ayıcık yastık ve cukulatadan olusan bı set dun sıparısını verdım 1-3 ıs gunu ıcerısınde elınde olucak dedı abı aksam 4.30 da hedıye gıttı
hatunla aramız acıktı onun ıcın yolladım zannettı sımdı cuma gunune kalan en mantıklı hedıye en sevdıgı cıcek papatya kalıyo ama bu sefer cıceksepetınden sıparıs vermıcem uskudar da bıldıgınız papatya satan cıcekcı varmı
bu mevsimde papatyasanırım sıçtım
![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Arkadaşlar Alacağınız Uygun Tektaşlar 8 Ayar. Çok Çabuk Kararma Yapar ve Çok Çabuk Kirlenir. Bilginiz Olsun Alabiliyorsanız 14 Ayar Almaya Bakın. 8 Ayar Çoğu Tektaş 120 TL ile 200 TL Arası Değişiyor.
ben ahşap takı kutusu aldım onu kendim bi güzel odasının renklerine kombine şekilde boyadım süsledim içinede fotogramıızı koyup vericem hem ucuz hem kalıcı bişe oldumaliyeti 25-30 tl
busenede böyle yırttık
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Evet tavsiyeleri alalımhaftasonu tatil önerileri de olabilir.. kaç yıldır birşey yapmıyorum o yüzden çok önemli
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Karatına, rengine, kesimine, berraklığına göre değişiyor pırlanta..
8 - 14 ayar mevzusu, pırlantanın durduğu yüzüğün yuvarlak, parmağa giren altın kısmının ayarı. 1500'lük pırlantalarda parayı pırlantaya veriyorsun; bu 100-200 'lük olan tektaşlarda, taş yani pırlanta neredeyse değersiz oluyor.
bro, ıstedığın gunu saatı ordan ışaretlıosn, belırledığın zmn aralığında (mın yarım saat once - max yarım saat sonra) hedıyen adresine ulaşmış oluo..
bak bro bu lınkte var..
ıstedığınız teslımat tarıhı ve saatı dıe çıkıo..
Çiçek Sepeti Kalbim Senin Papatyalar
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
arkadaşlar restoran tavsiyesi verecek olan var mı şık bir yer avrupa yakasında ? Çaresiz durumdayım :S
allahtan bizim hatun pek sevmiyor bu tarz şeyleri bir gül birde standart douwe egberts te kahve iş tamamdırerkek ruhlu yaa
The King Of Reptile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)