Yumurta kapiya dayandi sayilirBenim hatunda aşcı onun kullanabileceği mutfak gereci bakiyorum ne bileyim ustunde adinin yazdigi fırın eldiveni, önlük vs veya daha hoş bi fikri olan var mı?
![]()
altın sonsuzluk kolyesi
çok seveceği bir ev ayakkabısı
birde bugün karar verdiğim kendime bir dövmegerçi benim işime geldi kız arkadaşım bahanesi oldu sadece ama neyse
![]()
.
Chavin Sarı Altın Tek Taş Yüzük br07 GittiGidiyor'da 103020430
Benimde kafamda bu var![]()
çok düşünmeyin olay budur ;
Connecting site...
![]()
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
her sene eşime biz evliyiz sevgili değiliz muhabbetini yapıyorum yutmuyor mecbur alıyoruz bir şey Allah tan 2 gün sonra doğum günü 2 sini bir aradan çıkarıyorum
Konu canlansın arkadaşlar birbirimize destek çıkalım bu zorlu gün için300-400 civarı yüzük önerileriniz varmıdır yumurta dayandı
![]()
Hediyenizle Gülümsetin | Karınca Design
Bazı illerde şubeleride var güzel ilginç şeyler satıyolar hanımlarda baya seviyor ama biraz tuzlu fiyatları
ben napim hem sevgililer günü hemde 14 ü doğum günü...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
buyuk bı kavga cıktı aramızda sanırım boyle bı ıhtıyacım kalmıcak gıbı gorunuyo :/
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Valla internetten kitap siparişi verdim . İkimizin fotoğrafı ön ve arka kapakta . Güzel bilgiler vererek 100-110 sayfa olarak bizim için roman yazıldı.
Gelen kitabı tanıdık bir kitapçıya bırakıcam. Ve sevgilime güzel bir bahane bularak ,o kitapçıya gidip ismini verdiğim kitabı sormasını isteyeceğim. Ondan sonrası ***** zaten
Kitabın arasına ya da kitapçı ,bu kitabı alana hediyemiz var diyerek benim aldığım diğer bir hediyeyi daha verirse çok mutlu etmiş olurum .
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)