free-hifi Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben filmden bir cacık çıkmayacağını iyi biliyordum yengenin bana odun damgası yapıştırmaması için fragmanını bile izlemeden gittim dedim ön yargılı bakmayayım,
Sonra ilk tanışma sahnesinden bitişine kadar hep hatalarla dolu bir film bu sabah sinema ya puan veren siteleri gördüğümde herkes ile aynı görüşte olduğumu görmüşüm:
Alıntı:
"aykut'un elma yemesi. salak deniz'in terliği beğenip beğenmediğini bile bilmememiz. deniz kasabayı terkederken arkasından yürüyüp ağlayan kasaba halkı. ali'nin evlenme teklifini reddeden deniz'in hiçbir açıklama yapmadan, konuşmadan aliyle evlenmesi ( ulan oğlum ali, ben meraktan öldüm neden reddetti diye sen hiç mi merak etmedin. bi' kere soraydın neden diye ). babasının ölüm sebebini iki farklı şekilde anlatan gelin adayına esas oğlanın hiç tepki vermemesi. yusuf babanın ayakkabıları. dondurmacı teyzenin inandırıcılıktan uzak diz yakınmaları. dondurmacıda hemen iş bulabilmek. başlı başına otel ( otele ne zaman yerleştin, parasını ne zaman ödedin, çıktığın zaman önünde oturdun da neyi bekledin..) alinim çizmeleri. aay yeter yazarken bana gına geldi, bunlar nasıl oynamışlar bu aptal senaryoyu anlamadım. boşa geçen zamanıma oldu olan. filmi izlenebilir kılabilecek tek şey muhteşem güllük manzaralarıydı. zaten o da olmasa izlemezdim. bir de iyi ki yusuf baba dememiş, bu boynuma taktığım yazma sevdiceğimin yazması diye. böyle açıkça söyleyerek bu ayrıntıyı mahvedebilirlerdi. bir de bu sefer son, şu oyunculara mikrofon taktığınızda saklamayı becerin. bir yerde gördüm kıyafette siyah siyah, olmadı. evet bitti."
Film sonunda eşim sen haklıymışsın dedi zaten :D