pinti herif yaa :) s2000 arıyo bi de tüp taktırırsın ona da ahahah :)
Printable View
Yine yalnız giremedim :D bi dahaki seneye inşallah :D
Bir urfalı yalnız kalmaz,kalsa da kalmış gibi yapmaz :))
Ergenligimin doruklarındayım,en parlak çagım, lise 1 deyim ,balıkesirli bir güzelden aldıgım darbe sonucunda yaptıgım gider ! :D
''git gidersen neyleyim,sanma bu can sensiz yaşanmaz, sana son bir sözüm var urfalı sarsılır ama yıkılmaz '
aahahahahahahahaha:D
Son 2 hafta, planlari ve Önerileri alalım dostlar. :)
Kalın girsin diyenlere özel, bizde çift kişilik sevgililer günü menüsü 280 lira :D açık büfe hunharca yiyebilirsiniz :D
Allah'a sukur bu sene de yalnizim Emektar icin para ayirabilicem. :D
kım cıkardı bu 14 subatı yaa pofff :(
:) nacizane bi öneri vereyim.
internetten alışveriş yapacak arkadaşlar siparişleri son güne sıkıştırmasın,
***** o günlerde kargolarda yığılma oluyor.
Hediyeyi 15 şubatta vermek zorunda kalmayın.
mtv zamanı araç satışları nasl duşuosa benm ıçın şubat ayıda oyle ahhaha :D bu bır ıkı ay benm ışler kesat oluo :D şubattan snra tam gaz hatun arayışına devam.. :D
Valla yılbaşını çikolata-kitap-baileys combosuyla hallettimde şimdi ne yapmalı biraz daha düzgün bişeler yapmak lazım.
klasik olabilir ama altından sonsuzluk işareti olan bir kolye aldım.. Şimdi asıl konu bir bahane bulup o günü dışarda geçirmemek lazım :)
Nil Karaibrahimgil - Pirlanta - YouTube
TekTaş neymiş.. Kendi değerinizi düşürmeyin..Onlar bize ne almış bu güne kadar.. Herşeyi hep biz alıyoruz.. Çiçek böcek taş vs..İsyan kardeşim İsyan.. Her sene TekTaş alsaydım 25 tane TekTaş olurdu Kuyumcu dükkanı açardım..İsyan ....İsyan...