klasikleşmiş sevilen bir aşk film cd dvd alıp güzel bir paketle hediyede edilebilir.
klasikleşmiş sevilen bir aşk film cd dvd alıp güzel bir paketle hediyede edilebilir.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
cok klasik olsada "grinin 50 tonu" kitabını sevmeyen kızda yoktur heraldeonunda 14 subatta filmi geliyor. marsgate/cinemaximum üstünden netten alabilirsiniz o gün için
1881 - 193∞
Böyle basit tipte hediye alacak arkadaşlarım ilgincbirsey.com da ilgileneceğiniz birşey varsa indirim yaparım.
Mesela ses kaydı yapılan süs gülleri vs mevcut. öN HEDİYE GİBİ DÜŞÜNÜN![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Uykum kactı su konudan dolayı... Kız arkdasmla yeni yeni beraberiz ilk sevgililer günüBen bittim ya.
Paranız iyi bi yere gitsin bari;
http://www.lsvdukkan.com/
yok mu yakın zamanda uzun ve ciddi ilişkisi biten. gidip sağda solda içip bayılalım, istanbul avrupa yakası için şoförle eski kız arkadaşlarınızın kapılarına bırakıp, "in ulan aşağı" diye bağırıp olay çıkarmanızı sağlayabilirim gelenlere hahahaha![]()
Ulan çiçek gönderecektim adamlar kdvyi + olarak kitliyor. Sanki çölden getiriyor bu nedir ayar oldum , herkes yolma peşinde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)