İlk defa 14 şubatta yalnızım bir yanımda buruk acı bir tarafımda masraftan kurtuldum diye seviniyorum.:D
Printable View
İlk defa 14 şubatta yalnızım bir yanımda buruk acı bir tarafımda masraftan kurtuldum diye seviniyorum.:D
300-400 liralık bi hedye bakıp çıtayı yükseltmeyelim demek nasıl bi çelişkidir biri açıklasın.
yoksa ben öğrenciyim diye mi garip geldi bana :D
Bizim kafamız her sene olduğu gibi bu sene de rahat
Konuyu actığım seneden beri sıkıntı şu konu :D
Zamanda darılıyor, bakalım bu seneyı nasıl atlatıcaz :)
Konu açıldığından beri her sene farklı biriyle kutladım bu senede umarım bozmam ritüelimi :D :D
bendee evlenme teklıfı edıcem ulan dagın basında yasıyor ne yapsamki daga yazımı yazsam:D
İlk kez birine sevgililer gunu hediyesi alicam ve alacağım kişi insallah evleneceğim kişi olacak hediye önerileriniz nedir arkadaşlar
Aynı kişiyle 3. 14 şubatımız, iki insan hergün birbirini sevdiği sürece, her gün 14 şubat, o yüzden bizim için sıradan bi gün. :) Sizde buna ikna edin sevdiklerinizi. :D
evet arkadaşlar bu sene farklı birşey yok mu ya :D yemeğe gitmek istemiyorm heryer kalabalık olur şimdi. çok da sıradan olur. başka bişiler lazım.. hem de pazar günüymüş yani
Güzel bir dağ evi ayarla mumlarla falan süsle duvarlara seni seviyorum falan yaz girince çalacak bir müzik ayarla bluetoothla cepten yaklaşınca bağlanıp çalmaya başlayabileceğin. Veya en kötü siz gelmeden hemen önce biri mumları yakıp müziği başlatıp çıksın :D ORada film falan izlersiniz napıyorsanız yapın artık size kalmış
Ben bunu doğum günü için yapmıştım beyin fonksiyonlarını geçici felce uğratmıştık iyiydi baya :D
Bugün de tesadüfen bizimki "14 şubatta ne alıcan?" dedi ki ilk beraber 14 şubatımız olcak geçen senekinde ayrıydık, boşver dedim "ben burda sen orda ayrıyken napıcaz, dönünce de evleniriz evlendikten sonra kutlarız" dedim; o da "evlendikten sonra zaten evliyiz niye kutlayalım dersin" dedi :D konuyu değiştirdim sonra sanırım bu yıl da yırttık :D
Ne kadar boş işler bunlar ya
Evli adam sevgililer günü kutlamaz arkadaş..
Onun yerine Evlilik yıldönümü kutlar.. :D