Biz hatunla 14 şubatı kutlamama kararı aldık.Hem çok kalabalık oluyor , servis iyi olmuyor yemekli yerlerde , trafik oluyor ,ı vs.. o yüzden 14 şubattan birkaç gün sonra çıkarız biyerlere diye düşündük.Bundan sonra böyle.
Printable View
Biz hatunla 14 şubatı kutlamama kararı aldık.Hem çok kalabalık oluyor , servis iyi olmuyor yemekli yerlerde , trafik oluyor ,ı vs.. o yüzden 14 şubattan birkaç gün sonra çıkarız biyerlere diye düşündük.Bundan sonra böyle.
Hahahaha ya ne güzel yardımsever bir forum :)
Ben 14 şubat sabahına kahvaltı kazandım spor salanundan. İşte onu hediye gibi yansıtıcam. Çok şükür bu senede geçti :)
yasi 25-23 ten kucuk arkadaslar ne olursa olsun cok pahali birsey almayin.Nasil olsa terk edilceksiniz:D
Terk edildikten sonra 4 ay boyunca swarovski taksidi ödemis biri olarak söylüyorum , o yasanilan aci hic birseye benzemiyor.
Ben kendi işaret parmagimin birebir ölçüsünü alip akrilik ile döküp onu anahtarlik sekline getirip hediye etmeyi planliyorum sizce nasil olur ? Diş protez işi ile ugrasiyorum yapimi 10 dakikami almaz bursada olupta aynisindan yapmak isteyen olursa yardimci olurum
Sevgilisi/eşi makyaj delisi olan varsa Urban Decay markasının Naked 1-2-3 diye paletleri varmış, çok ne işe yarıyor bilmiyorum da bizimki hastası :D Onun 3.'sünü aldım gönderdim içine de not koydum "14 şubatla alakası yok he kutlamıyoruz biz" falan gibisinden :D
yeni bi aşka yelken açmak üzereyim. adını koyma konusunda 14 şubatın geçmesini bekliyorum :D
Vallahi ben Mangalbaşına götürücem yemeğe :) Fasıl falan çok eğlenceli oluyo, hemde çok loş çok güzel ve salaş bir ortam :) Tavsiye ederim.
Adını tam 14 şubatta koy benden demesi dostum :) yoksa benim gibi martın başında yıl dönümü kutlamıyorsun diye trip yiyebilirsin :)
Hangi mekan acaba ? Biz 14 subati sirf sevgililer gunu diye kapitalist düzenin bir oyunu olduğu için kutlamamaya kadar verdik de :)
Siz biraz rahatlayın bence :)
https://www.youtube.com/watch?v=JrnnFrL1fL8
Şaka bi yana bizdeki gelişmeyi anlatıyorum,
Ayın 1'i;
ben:Aşkım napıcaz 14 şubatta?
hatun:Sığacık'a gidelim gezeriz hem akşamda yemek yer geliriz.
Ayın 7'si;
B:Napıcaz 14 şubatta ya ne alsam sana?
H:Bilmem evde oluruz hayatım çokta pahalı bişey alma bak, bende çok pahalı almıcam. (pahalıdan kasıt 100 lira üstü)
dün gece;
B:napıcaz ya ?
H: ya ne gerek var aşkı 1 güne sığdırmaya , bize hergün 14 şubat
B:dimi aşkım evet evet (kahkahalar falan )
sonuç itibariyle vaz geçtik , çünkü neden ayın 1'inde alınan maaşlar bugün itibariyle suyunu çekecek,ben bunu sürekli baskı kurarak yaptığımı düşünüyorum ama maaşlarında etkisi büyük :D
Yani, eğer kutlamak istemiyosanız baskı kurun :D
Büyükçekmece gölünün hemen yanında ismi Mangalbaşı :) Ben Cumartesi akşamı gidicem, oraya gitmeden gül alıp oradaki garsonlara vereyim diyorum, saat tam 12 oldumu masaya getirsinler bunlar size yanınızdaki beyefendiden geldi diye :) Çok apaçimi olur bilmiyorum ama :)
Günceli atıp sessizce uzaklaşıyorum hadi buyur
gene geldi kara gün :scared:
:welcome::redspotda
Evet ilk defa bi 14 Şubat'ı sevgilimle geçiricem :D Varmıdır önerisi olan ? Upwatch düşündüm ama basit gibi sanki..Fikirlere açığım :)